reklama
mela1986
Fanka BB :)
ania aneczka fajny ten wózeczek no i ta waga super to duży plus, do nas wczoraj przywędrował nasz espiro vector 4 air i muszę Wam powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolona szczególnie właśnie z super łatwego składania i rozkładania wózka, do tego rozmiarów mikro po złożeniu ( nawet do małego autka wejdzie bez problemu), bez wysiłku wpinana i wypinana gondola i spacerówka, i wcale nie jest taki ciężki i tak będę wnosiła maluszka na raty tzn z gondolą a stelaż będzie garażowany przy wyjściu z bloku co do kółek - na tyle na ile przetestowaliśmy to są bardzo skrętne - jest możliwość ich zablokowania- przednie są z pianki a tylne duże pompowane. Mały minus to malutki kosz na zakupy, ale z tym jakoś poradzę - mam nadzieję Zobaczymy jak wózeczek sprawdzi się w rzeczywistości;-)
u nas w biedronie nia ma bodziaków
u nas w biedronie nia ma bodziaków
A do mnie wczoraj szwagierka zadzwoniła i mówi ze ona po swoje córce ma dużo rzeczy bo ich nie wyrzucała choć ta chodzi już do piątej klasy:-) i mówi ze ma pościel, rożek, ochraniacze na łóżeczko i ciuszki a jakościowo są dobre bo ona wszystkie nowe kupowała i pyta się mnie czy ja nie chce?no myslalam ze zejde, kazałam jej to wszystko przygtwac i za dwa tygodnie maz mi to od niej przywiezie
SophieAnne25
Moja mama mi powiedziała ostatnio, że ma na strychu jeszcze ciuszki, które ja i moja siostra nosiłyśmy jako maluchy. Ma podobno nawet moje śpioszki i bodziaki, mówi że wyjmie i zobaczy jak to wygląda wszystko. Ciekawa jestem czy cokolwiek będzie się po ponad dwudziestu latach nadawało do użytku :-)
twilight
Sophie ja już dostałam swoje ubranka z maleńkości. Śpiochy, sweterek,który moja mama robiła na drutach, kaftanik, który sama szyła. Bardzo się wzruszyłam, aż mi łzy pociekły. Nie mogę się doczekać kiedy ubiorę moje dzieciątko w te ubranka :-)
ania - widziałas go na żywo?? Ja Ci powiem, ze ja bym nie kupiła wózka którego nie mogę w sklepie zobaczyć. Oczywiście przez net można kupić bo pewnie taniej. Na gazeta. pl jest forum wózkowe - naprawdę fajne, laski się tam tak znają, pewnie będą mogły Ci pomóc.
Nie wiem czy w mojej biedronce są bodziaki, bo się z domu nie moge ruszyć
Ja po sobie miałam moze ze 2 rzeczy dla córci
Nie wiem czy w mojej biedronce są bodziaki, bo się z domu nie moge ruszyć
Ja po sobie miałam moze ze 2 rzeczy dla córci
reklama
agucha1986
mela to pochwal się zdjęciem wózia w domku
moja mama tez niestety nic nie ma a szkoda bo ja bym tam chciała no ale trudno mówi się
u mnie w biedrze tez jeszcze nie byłam i nie wiem co jest a czego nie ma...jak któas coś kupi to się pochwalcie
moja mama tez niestety nic nie ma a szkoda bo ja bym tam chciała no ale trudno mówi się
u mnie w biedrze tez jeszcze nie byłam i nie wiem co jest a czego nie ma...jak któas coś kupi to się pochwalcie