reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ania aneczka:) fajny ten wózeczek no i ta waga super:):) to duży plus, do nas wczoraj przywędrował nasz espiro vector 4 air i muszę Wam powiedzieć ,że jestem bardzo zadowolona szczególnie właśnie z super łatwego składania i rozkładania wózka, do tego rozmiarów mikro po złożeniu ( nawet do małego autka wejdzie bez problemu), bez wysiłku wpinana i wypinana gondola i spacerówka, i wcale nie jest taki ciężki:) i tak będę wnosiła maluszka na raty tzn z gondolą a stelaż będzie garażowany przy wyjściu z bloku:) co do kółek - na tyle na ile przetestowaliśmy to są bardzo skrętne - jest możliwość ich zablokowania- przednie są z pianki a tylne duże pompowane. Mały minus to malutki kosz na zakupy, ale z tym jakoś poradzę - mam nadzieję:):) Zobaczymy jak wózeczek sprawdzi się w rzeczywistości;-)

u nas w biedronie nia ma bodziaków:(

hahaha, wczoraj za nim zamknęłam oczy mówiłam mojemu TŻ, że pewnie dziewczyny od rana będą okupowały biedre:D ja wyskoczę dziś z TŻ na zakupy to sprawdzę czy u mnie są i dam znać:)

A do mnie wczoraj szwagierka zadzwoniła i mówi ze ona po swoje córce ma dużo rzeczy bo ich nie wyrzucała choć ta chodzi już do piątej klasy:-) i mówi ze ma pościel, rożek, ochraniacze na łóżeczko i ciuszki a jakościowo są dobre bo ona wszystkie nowe kupowała i pyta się mnie czy ja nie chce?:szok:no myslalam ze zejde, kazałam jej to wszystko przygtwac i za dwa tygodnie maz mi to od niej przywiezie

Moja mama mi powiedziała ostatnio, że ma na strychu jeszcze ciuszki, które ja i moja siostra nosiłyśmy jako maluchy. Ma podobno nawet moje śpioszki i bodziaki, mówi że wyjmie i zobaczy jak to wygląda wszystko. Ciekawa jestem czy cokolwiek będzie się po ponad dwudziestu latach nadawało do użytku :-)

Sophie ja już dostałam swoje ubranka z maleńkości. Śpiochy, sweterek,który moja mama robiła na drutach, kaftanik, który sama szyła. Bardzo się wzruszyłam, aż mi łzy pociekły. Nie mogę się doczekać kiedy ubiorę moje dzieciątko w te ubranka :-)

ania - widziałas go na żywo?? Ja Ci powiem, ze ja bym nie kupiła wózka którego nie mogę w sklepie zobaczyć. Oczywiście przez net można kupić bo pewnie taniej. Na gazeta. pl jest forum wózkowe - naprawdę fajne, laski się tam tak znają, pewnie będą mogły Ci pomóc.

Nie wiem czy w mojej biedronce są bodziaki, bo się z domu nie moge ruszyć :baffled:

Ja po sobie miałam moze ze 2 rzeczy dla córci:tak:

moja mama nie zostawia takich rzeczy, pewnie by mnie wyśmiała, jakbym zapytała ;D hehe zawsze załowałam, że nie zostawiła tez jakichś ciuchów z młodości, moje kumpele miały super rzeczy po mamach ;)

reklama
mela to pochwal się zdjęciem wózia w domku :tak:

moja mama tez niestety nic nie ma a szkoda bo ja bym tam chciała no ale trudno mówi się :tak:

u mnie w biedrze tez jeszcze nie byłam i nie wiem co jest a czego nie ma...jak któas coś kupi to się pochwalcie :tak:

Do góry