reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Wika super ciuszki no ale faktycznie dużo niebieskiego w spodniach zwłaszcza...ale w bodziakach mimo że niebieski jest to są śliczne i większość dziewczynka też ubierze...no nie koniecznie te całe niebieskie ale te z dodatkami blue to tak :tak:

Ann - na początek napiszę że nie mogę uwierzyć tyle zdjęć za jednym zamachem jednego popołudnia :szok: :-D
a teraz przejdźmy do rzeczy - no to już masz w co niuńkę ubrać a w jakim rozm masz ciuszki... fajnie fajnie ja za około dwa tyg wezmę od siostry karton ciuszków jak już malowanko zrobimy :tak:

reklama
wzięłam się ;D a co.
ciuszki mam w rozmiarze 56-62, no i kilka większych, ale im nie robiłam fotek. Brałam tylko te najmniejsze, po resztę się pojedzie jak się mała urodzi :D
dzięki ;]

DSC05558.jpgDSC05559.jpgDSC05562.jpgDSC05565.jpgDSC05566.jpgDSC05567.jpgDSC05568.jpg
Ja już dostałam pierwsza część od najstarszej siostry:) w zależności od płci dostane od tej siostry dalsza część ubranek ze wskazaniem na kobietkę, albo od drugiej siostry ze wskazaniem na chłopca:p

Chciałam poczekać z wyprawka do momentu,aż będę znać płeć babelka,ale nadarzyła się okazja kupna pościeli do łóżeczka wraz z ochraniaczem po atrakcyjnej cenie,więc już nie mogłam się powstrzymać,pościel wygląda tak,tyle ze ja mam wzór z misiami:)

Załączniki

• 244703.jpg
    244703.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 30
kaliope! jaka piękna sukienczunia :)))))
widzę, że mamy ten sam rozkład siostrzany ;) najstarsza ma córeczki, a średnia synka ;)
kaliope a Ty już masz córeczkę tak?

Zdjęcie209.jpgZdjęcie211.jpgZdjęcie210.jpg
to i ja się zmobilizowałam i zrobiłam zdjęcia kilku ciuszków, które mam te na pierwszym zdjęciu kupił dziś przyszły dumny tatuś:):)

reklama
do Wiki i Ann już pisałam, Kaliope, Mela super wyprawki no widzę że coraz więcej z was ma już jakieś ubranka tylko ja jakaś bida :wściekła/y:

fajnie, że macie siostry co mają bąbelki damsko-męskie - ja mam starszą siostrę ale ona ma tylko chłopca no i ciuszki dostanę ale te unisex a u mnie dziewuchy i tu nie ma od kogo co dostać hehe może kuzynka ale wiecie jak to jest z dalszą rodziną...tzn z moją rodziną dobrze na zdjęciu i to w środku żeby nie wycieli ale nie będę wam tu truć hehe

ubranka boskie :happy2:

Do góry