reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Wika super ciuszki no ale faktycznie dużo niebieskiego w spodniach zwłaszcza...ale w bodziakach mimo że niebieski jest to są śliczne i większość dziewczynka też ubierze...no nie koniecznie te całe niebieskie ale te z dodatkami blue to tak :tak:

Ann - na początek napiszę że nie mogę uwierzyć tyle zdjęć za jednym zamachem jednego popołudnia :szok: :-D
a teraz przejdźmy do rzeczy - no to już masz w co niuńkę ubrać a w jakim rozm masz ciuszki... fajnie fajnie ja za około dwa tyg wezmę od siostry karton ciuszków jak już malowanko zrobimy :tak:

reklama
wzięłam się ;D a co.
ciuszki mam w rozmiarze 56-62, no i kilka większych, ale im nie robiłam fotek. Brałam tylko te najmniejsze, po resztę się pojedzie jak się mała urodzi :D
dzięki ;]

DSC05558.jpgDSC05559.jpgDSC05562.jpgDSC05565.jpgDSC05566.jpgDSC05567.jpgDSC05568.jpg
Ja już dostałam pierwsza część od najstarszej siostry:) w zależności od płci dostane od tej siostry dalsza część ubranek ze wskazaniem na kobietkę, albo od drugiej siostry ze wskazaniem na chłopca:p

Chciałam poczekać z wyprawka do momentu,aż będę znać płeć babelka,ale nadarzyła się okazja kupna pościeli do łóżeczka wraz z ochraniaczem po atrakcyjnej cenie,więc już nie mogłam się powstrzymać,pościel wygląda tak,tyle ze ja mam wzór z misiami:)

Załączniki

• 244703.jpg
    244703.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 35
kaliope! jaka piękna sukienczunia :)))))
widzę, że mamy ten sam rozkład siostrzany ;) najstarsza ma córeczki, a średnia synka ;)
kaliope a Ty już masz córeczkę tak?

Zdjęcie209.jpgZdjęcie211.jpgZdjęcie210.jpg
to i ja się zmobilizowałam i zrobiłam zdjęcia kilku ciuszków, które mam te na pierwszym zdjęciu kupił dziś przyszły dumny tatuś:):)

reklama
do Wiki i Ann już pisałam, Kaliope, Mela super wyprawki no widzę że coraz więcej z was ma już jakieś ubranka tylko ja jakaś bida :wściekła/y:

fajnie, że macie siostry co mają bąbelki damsko-męskie - ja mam starszą siostrę ale ona ma tylko chłopca no i ciuszki dostanę ale te unisex a u mnie dziewuchy i tu nie ma od kogo co dostać hehe może kuzynka ale wiecie jak to jest z dalszą rodziną...tzn z moją rodziną dobrze na zdjęciu i to w środku żeby nie wycieli ale nie będę wam tu truć hehe

ubranka boskie :happy2:

Do góry