reklama
mela1986
Fanka BB :)
aj i zapomniałam dodać,że przed minutką byliśmy na ,,domowych zakupach,, i weszliśmy na chwilę do Pepco mają tam teraz super bodziaki, i półśpiochy po 5,99 i 4,99 całe bawełniane i w fajne paseczki takie unisexpolecam jestem już posiadaczką takich 4 szt, ale chyba skuszę się na więcej - bo tego akurat chyba nigdy mało
Muszę zajrzeć do pepco w takim razie. Ja sie dziś nachodziłam po tych sklepach dziecięcych i tyle rzeczy mi sie podobało
Wózek chyba jednak będzie jedo fyn, najlepszy i nalepiej się prowadziło z wszystkich które chciałam sprawdzić.
Spodobało mi się takie łózeczko: Stokke Sleepi Convertible Nursery Bed - Stokke® United States
A dla córki kupiłam a Smyku kurtkę za 40 zł o taką Kurtka dziewczęca, rozmiar 104 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Wózek chyba jednak będzie jedo fyn, najlepszy i nalepiej się prowadziło z wszystkich które chciałam sprawdzić.
Spodobało mi się takie łózeczko: Stokke Sleepi Convertible Nursery Bed - Stokke® United States
A dla córki kupiłam a Smyku kurtkę za 40 zł o taką Kurtka dziewczęca, rozmiar 104 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Patra ja też miałam pościel z tej serii tyle, że paseczki były w różnych odcieniach różu i fioletu itp. Zadowolona byłaś z niej?! Mi trochę przeszkadzało w tym materiale, że był taki "szorstki i twardy" jak dlatego maluszka,a po praniu wyprasować go masakra... Szybko wymieniłam go na normalną pościel mięciutką chyba w Ikei kupiłam i jestem bardziej zadowolona.
nadalka czy Ty będziesz mieć córeczkę?! Pominęłam jakiś wpis??
nadalka czy Ty będziesz mieć córeczkę?! Pominęłam jakiś wpis??
Mamcia_86
Fanka BB :)
Słuchajcie, pewnie głupie pytanie, ale nie wiem... rodzę w ostatnim tyg czerwca (prawdopodobnie ) W jakie ciuszki mam zaopatrzyć maleństwo na początek? Czy jak będzie gorąco to moge w lipcu wziąć ją na spacer w sukieneczce na krótki rękawek? Czy takiemu maleństwu jest za zimno?
Zuzia faktycznie pościel jest trochę szorstka, o prasowaniu nie wspominając. Dobrze się prasowała bardzo gorącą parą. Miałam kilka innych pościeli i tamte były lepsze. Tej rzadko używałam bo szybko się brudziła.
Mamcia synka urodziłąm w lipcu, były wtedy cholerne upały Na wyjście został ubrany przez położną w kaftanik i spiochy, no i czapeczka. Przez kilka pierwsze dni też używałam kaftaników i spiochów bądż rampersów. W najwieksze upały leżał w wózku w bodziakach lub w samym pampersie przykryty lekko peluszką tetrową. A czy dzieciaczkowi ciepło czy zimno poznasz na pewno. Spocone ciałko to że gorąco, a chłodne za zimno. Najlepiej poznać dotykając karku, na dłonie czy stopy nie zwracamy uwagi. Kacper miał stopy i dłonie zimne, a kark spocony jak było mu za goraco ;-)
Mamcia synka urodziłąm w lipcu, były wtedy cholerne upały Na wyjście został ubrany przez położną w kaftanik i spiochy, no i czapeczka. Przez kilka pierwsze dni też używałam kaftaników i spiochów bądż rampersów. W najwieksze upały leżał w wózku w bodziakach lub w samym pampersie przykryty lekko peluszką tetrową. A czy dzieciaczkowi ciepło czy zimno poznasz na pewno. Spocone ciałko to że gorąco, a chłodne za zimno. Najlepiej poznać dotykając karku, na dłonie czy stopy nie zwracamy uwagi. Kacper miał stopy i dłonie zimne, a kark spocony jak było mu za goraco ;-)
reklama