reklama
agucha1986
Fanka BB :)
kopfer ja z racji że to mój typ to wybieram łóżeczko numer 2 (safari) bo jest piękne i kolorystyka jest świetna te które mi wpadły w oko tak od razu to :
- paseczki marchewkowe, pomarańczowo- żółte, pomarańczowo-bordowe, zielone i piaskowe ogólnie paski z żywych kolorów super a ponadto
- oliwka
nigdy w życiu tej żółci heheheh
Jestem na tak za tą pozycją Ala i As - SERCA / SAFARI łóżeczko materac posciel (2038292910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
- paseczki marchewkowe, pomarańczowo- żółte, pomarańczowo-bordowe, zielone i piaskowe ogólnie paski z żywych kolorów super a ponadto
- oliwka
nigdy w życiu tej żółci heheheh
Jestem na tak za tą pozycją Ala i As - SERCA / SAFARI łóżeczko materac posciel (2038292910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Oj widzę że niektóre lipcówki już szaleją na zakupach Ja mam praktycznie wszystkie rzeczy dla maluszka po synku. Znalazłam stare zdjęcia (jakościowo kiepskie bo robione telefonem) łóżeczka i pościeli. Trzeba będzie tylko wyczyścić i gotowe. Ale kto wie.. Jesli okaże się że bede miałą córeczkę to pewnie wymienie
Pościel na kołderkę raczej będę musiała wymienić bo jest w żółtych plamach od oliwki Niestety taki jest urok białego. Plam z oliwek całkowicie się nie dopierze Przynajmniej ja jeszcze nie znalazłam takiego cudo-proszku :-) No a w ubranku marynarza zakochałam się jak tylko go zobaczyłam, łosiu miał go na chrzcinach a i potem był sporo razy wykorzystany.
Patra a sodą- próbowałaś...miejscowo? albo W.anisz ;-)
Ja kupiłam książkę właśnie - kolega mi polecił, a ja Wam polecam...ciąża na wesoło..podobno bardzo świetna na ciążową nudę - nie tylko dla mam...polecana przez "rocznego" tatusia :-):-)
Ja kupiłam książkę właśnie - kolega mi polecił, a ja Wam polecam...ciąża na wesoło..podobno bardzo świetna na ciążową nudę - nie tylko dla mam...polecana przez "rocznego" tatusia :-):-)
Patili
Nadalka bedzie dziewczynka? ach ten roz!
Kopfer mi sie bardziej podoba lozeczko z pierwszej podanej strony, za to posciel z drugiej. Oj, mialabym ciezki wybor.
Wczoraj kupilam kolejne opakowanie Femibion2. Juz mnie tak korci, zeby cos kupic, tym bardziej , ze Wy tak szalejecie! Niestety musze sie uzbroic jeszcze w cierpliwosc, nastepna szansa na poznanie plci dopiero w polowie lutego. A z ostatniej chwili: mam obiecane ubranka od przyjaciolki z UK, ale to bedzie aktualne jak bedzie dziewczynka, bo wszystko kipi od rozu!
Kopfer mi sie bardziej podoba lozeczko z pierwszej podanej strony, za to posciel z drugiej. Oj, mialabym ciezki wybor.
Wczoraj kupilam kolejne opakowanie Femibion2. Juz mnie tak korci, zeby cos kupic, tym bardziej , ze Wy tak szalejecie! Niestety musze sie uzbroic jeszcze w cierpliwosc, nastepna szansa na poznanie plci dopiero w polowie lutego. A z ostatniej chwili: mam obiecane ubranka od przyjaciolki z UK, ale to bedzie aktualne jak bedzie dziewczynka, bo wszystko kipi od rozu!
reklama
ania-aneczka
Wszystko wybieracie śliczne Łóżeczko Safari rządzi
Ja się wstrzymuje do wizyty piątkowej..mimo, że w sobote widziałam dzidzie w szpitalu na ekraniku to do piątku wytrzymam !!! OO
Ja się wstrzymuje do wizyty piątkowej..mimo, że w sobote widziałam dzidzie w szpitalu na ekraniku to do piątku wytrzymam !!! OO