reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
kopfer ja z racji że to mój typ to wybieram łóżeczko numer 2 (safari) bo jest piękne i kolorystyka jest świetna te które mi wpadły w oko tak od razu to :
- paseczki marchewkowe, pomarańczowo- żółte, pomarańczowo-bordowe, zielone i piaskowe :) ogólnie paski z żywych kolorów super :) a ponadto
- oliwka :)

nigdy w życiu tej żółci :) heheheh

Jestem na tak za tą pozycją Ala i As - SERCA / SAFARI łóżeczko materac posciel (2038292910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

myśmy też myśleli nad tym zestawem:):) mnie się bardzo podoba ta czerwono biała pościel:):) sami mamy bardzo podobną i pokoik czerwono szary więc będzie pasowało:):) a z łóżeczek żyrafka jest najfajniejsza:):)

Oj widzę że niektóre lipcówki już szaleją na zakupach :-DJa mam praktycznie wszystkie rzeczy dla maluszka po synku. Znalazłam stare zdjęcia (jakościowo kiepskie bo robione telefonem) łóżeczka i pościeli. Trzeba będzie tylko wyczyścić i gotowe. Ale kto wie.. Jesli okaże się że bede miałą córeczkę to pewnie wymienie :-D

Pościel na kołderkę raczej będę musiała wymienić bo jest w żółtych plamach od oliwki :-D Niestety taki jest urok białego. Plam z oliwek całkowicie się nie dopierze :no: Przynajmniej ja jeszcze nie znalazłam takiego cudo-proszku :-) No a w ubranku marynarza zakochałam się jak tylko go zobaczyłam, łosiu miał go na chrzcinach a i potem był sporo razy wykorzystany.

Patra a sodą- próbowałaś...miejscowo? albo W.anisz ;-)
Ja kupiłam książkę właśnie - kolega mi polecił, a ja Wam polecam...ciąża na wesoło..podobno bardzo świetna na ciążową nudę - nie tylko dla mam...polecana przez "rocznego" tatusia :-):-D:-)
2069603750

Nadalka bedzie dziewczynka? ach ten roz!

Kopfer mi sie bardziej podoba lozeczko z pierwszej podanej strony, za to posciel z drugiej. Oj, mialabym ciezki wybor.

Wczoraj kupilam kolejne opakowanie Femibion2. Juz mnie tak korci, zeby cos kupic, tym bardziej , ze Wy tak szalejecie! Niestety musze sie uzbroic jeszcze w cierpliwosc, nastepna szansa na poznanie plci dopiero w polowie lutego. A z ostatniej chwili: mam obiecane ubranka od przyjaciolki z UK, ale to bedzie aktualne jak bedzie dziewczynka, bo wszystko kipi od rozu!

reklama
Wszystko wybieracie śliczne:) Łóżeczko Safari rządzi :)

Ja się wstrzymuje do wizyty piątkowej..mimo, że w sobote widziałam dzidzie w szpitalu na ekraniku to do piątku wytrzymam !!! OO :)

Do góry