reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
kopfer ja z racji że to mój typ to wybieram łóżeczko numer 2 (safari) bo jest piękne i kolorystyka jest świetna te które mi wpadły w oko tak od razu to :
- paseczki marchewkowe, pomarańczowo- żółte, pomarańczowo-bordowe, zielone i piaskowe :) ogólnie paski z żywych kolorów super :) a ponadto
- oliwka :)

nigdy w życiu tej żółci :) heheheh

Jestem na tak za tą pozycją Ala i As - SERCA / SAFARI łóżeczko materac posciel (2038292910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

myśmy też myśleli nad tym zestawem:):) mnie się bardzo podoba ta czerwono biała pościel:):) sami mamy bardzo podobną i pokoik czerwono szary więc będzie pasowało:):) a z łóżeczek żyrafka jest najfajniejsza:):)

Oj widzę że niektóre lipcówki już szaleją na zakupach :-DJa mam praktycznie wszystkie rzeczy dla maluszka po synku. Znalazłam stare zdjęcia (jakościowo kiepskie bo robione telefonem) łóżeczka i pościeli. Trzeba będzie tylko wyczyścić i gotowe. Ale kto wie.. Jesli okaże się że bede miałą córeczkę to pewnie wymienie :-D

Pościel na kołderkę raczej będę musiała wymienić bo jest w żółtych plamach od oliwki :-D Niestety taki jest urok białego. Plam z oliwek całkowicie się nie dopierze :no: Przynajmniej ja jeszcze nie znalazłam takiego cudo-proszku :-) No a w ubranku marynarza zakochałam się jak tylko go zobaczyłam, łosiu miał go na chrzcinach a i potem był sporo razy wykorzystany.

Patra a sodą- próbowałaś...miejscowo? albo W.anisz ;-)
Ja kupiłam książkę właśnie - kolega mi polecił, a ja Wam polecam...ciąża na wesoło..podobno bardzo świetna na ciążową nudę - nie tylko dla mam...polecana przez "rocznego" tatusia :-):-D:-)
2069603750

Nadalka bedzie dziewczynka? ach ten roz!

Kopfer mi sie bardziej podoba lozeczko z pierwszej podanej strony, za to posciel z drugiej. Oj, mialabym ciezki wybor.

Wczoraj kupilam kolejne opakowanie Femibion2. Juz mnie tak korci, zeby cos kupic, tym bardziej , ze Wy tak szalejecie! Niestety musze sie uzbroic jeszcze w cierpliwosc, nastepna szansa na poznanie plci dopiero w polowie lutego. A z ostatniej chwili: mam obiecane ubranka od przyjaciolki z UK, ale to bedzie aktualne jak bedzie dziewczynka, bo wszystko kipi od rozu!

reklama
Wszystko wybieracie śliczne:) Łóżeczko Safari rządzi :)

Ja się wstrzymuje do wizyty piątkowej..mimo, że w sobote widziałam dzidzie w szpitalu na ekraniku to do piątku wytrzymam !!! OO :)

Do góry