reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Gondolę i spacerówkę. Fotelik będe mieć maxi cosi po Adzie tylko adaptery musze dokupić. Jak dobrze pójdzie to kupię spacerówkę bo gondolę mogę mieć od znajmej marcówki 09 :-)

Eve a powiedz jak się kupuje wózek 3w1 to te foteliki do auta są dobrej jakości? bezpieczne dla dziecka? czy lepiej kupić wózek 2w1 i dokupić osobno jakiś dobry fotelik do auta?

A tak wracając do tematu spacerów to na takich uciekających i niezależnych urwisów co za rączkę nie chcą grzecznie spacerować znalazłam sposób - plecaczek ze smyczą :). Młody zadowolony i dumny z plecaka, za rękę mamy nie musi trzymać a ja mam pewność, że mi na ulice nie wyskoczy niespodziewanie :) - polecam. Fajny pomysł dla własnego dzieciaka jak i na prezent :)
Plecaczki

MY mamy taki: Animal Daysack - Turtle - Żółw
bardzo dobrze się sprawdza :)

ania - ja nie jestem zwolennikiem fotelików no name. Ja na bezpieczeństw nie chcę oszczędzać, dla mnie jedyną alternatywą jest fotelik maxi cosi, dlatego jesli już wybiorę zestaw 2 w1. Ale zauważm, że są też zestawy 3 w 1 własnie z fotelikami maxi cosi city (tańsze) i cabrio fix(troszkę droższe). Dobre firmy to jeszcze Recaro, Romer (nie wiem czy on robi takie małe foteliki tzn 0-13 kg). Te inne foteliki moze i nie sa złe, ale nie zostały przebadane (nie przeprowadzono na nich tzw crash testów), wiec wolę nie ryzykować zdrowia i życia swojego dziecka.

reklama
Do góry