reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
kalcha - nie mam pojęcia:eek: Tu nie widać, ale te moje mają takie kieszenie z boków, ze sukienka jest ala tulipan. Ja mam kolory szary i jasny beż.
agucha- ja nawet nie wiedziałam ile on w aptece kosztuje, dlatego zapytałam:tak:

Ostatnia edycja:
zakupki pełną parą :)

A ja mam pytanie do podwójnych mam, czy myślałyście jak rozwiążecie sprawę spacerów jak 2 dziecko się pojawi? Bo niby Zuzia będzie miała 3 latka, ale czasem jak idziemy gdzieś dalej w miasto to zabieram wózek i się tak zastanawiam nad dostawką coś mniej więcej takiego LASCAL BUGGYBOARD DOSTAWKA DO WÓZKA MINI (2051390066) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myślała już któraś???

Ja właśnie przymierzam się do takiego zakupu. Moja córa będzie miała wtedy niecałe 3 latka, więc myślę, że się przyda zwłaszcza w okresie letnim. Na szczęście Alicja jest z tych "nieuciekających" :-) Koleżanka ma taka dostawkę i jest bardzo zadowolona.
A co do laktatorów to myślę, że z ich zakupem lepiej poczekać już do czasu jak nam się dzidzie urodzą i zobaczymy jak nam się z pokarmem ułoży. Zwłaszcza, że niekoniecznie jest to tani zakup. A zawsze możemy wybrać model wcześniej i w razie czego poinformować o nim męża (bo to oni zwykle po nie latają jak jest potrzeba). Ja na szczęście nie potrzebowałam. Miałam taki tani, szklany jakby co, raz spróbowałam, ale beznadzieja. Ja z zakupami czekam aż poznam płeć, ale strasznie mnie korci... Zakupiłam 1szą rzecz - cycnik już od razu z odpinaniem do karmienia, bo mi piersi nieźle już urosły, więc zaczęłam z niego korzystać. Na marginesie cieszę się z tak obfitego biustu, bo to już pewnie ostatni raz taki mam ;-) więcej dzieci nie planuję, a po karmieniu to wiadomo.....

agucha1986
user-offline.png
no troche nas ponioslo, ale dziewczyny to dlatego, ze to swietna okazja byla!!!! NAPRAWDE! Nam sie ten wozek udalo w stanie praktycznie nienaruszonym za 400 zl kupic !!!! :) Nie zastanawialam sie !:tak: Panstwo od ktorego go odkupilismy planowalo 2 dzidzie, ale juz nie wyszlo niestety... :zawstydzona/y: I wozeczek jak nowy za darmoche sprzedali, wiec tak o to trafil do nas :D

A lozeczko dziadki kupuja, wiec trzeba korzystac ;)

o, a ja nie dawno dostałam

kołderkę do wózka (juz w wózku hehe) 41zł 2.jpg

i takie a'la butki - skarpeteczki one są chyba od 0-3 lub 0-6 3,50zł za parę polecam!
i kocyk np. do noszenia na rączkach 18,50zł 1111.jpg

wszystko kupowałam u jednego sprzedawcy więc zapłaciłam za przesyłkę 12 zł i jestem bardzo zadowolona :)

anja85 ale ja nic nie mówię bardzo dobrze ;) wózek śliczny bardzo mi się kolorek podoba :) no i łózeczko też ekstra u nas jest na odwrót wózek rodzice moi nam kupują tzn dają na wózek więc trochę lżej będzie bo podwójna karetę kupić to troszkę geldów trzeba :) hehehe a łóżeczka chcę tez z tej firmy tylko nie wiem czy motyw żyrafy czy może misia zastanawiam się :)

nadalka no to mała wypraweczka już jest :) gratuluję zakupu :)

dziewczyny słodkie te wasze rzeczy!!
A co do rozstępów to ja kupiłam sobie olejek co ciała na rozstępy z rossmana BabyOne i jestem bardzo zadowolona. łatwo się smaruje, nie brudzi ubrań i fajni nawilża:)

Ostatnia edycja:
mmm boskie zakupy, ja czekam do czwartku - mam nadzieję, że poznamy już płeć i szaleństwo się zacznie:) szczególnie jak to będzie chłopak bo dla dziewczynki trochę rzeczy by się po rodzince znalazło:) jak na razie mam tylko bodziaki z H&M i buteleczki tommee pippee:)- dorwaliśmy je z mężusiem w Smyku 2 szt. za 24.99, cena nas skusiła.
Ja jak na razie do smarowania brzusia używam oliwki Bambino - milutko pachnie i super nawilża, jeżeli nic się nie będzie działo tj, nie zaatakują mnie rozstępy to przy niej zostanę:)

reklama
A ja już mialam podjętą decyzję co do wózka. Razem z w wybraliśmy jedo fyn4ds a wczoraj koncepcja mi się zburzyła. Po wymiarach wózka i paru opiniach e necie chyba jednak nie będzie się nam do auta mieścił, i znowu trzeba będzie się zastanawiać.

Co do łóżeczka, na allegro wypatzryłam cały zestaw i chyba to będzie to :)
ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE z SZUFLADĄ GRYKA MOSKITIERA+GR. (2037886431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo to :)
Ala i As - SERCA / SAFARI łóżeczko materac posciel (2038292910) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry