reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
nadii - ja raczej coś takiego kupię, jak będę sama z dziećmi w domu to córka jak sie zmęczy sobie podjedzie. Na jakiś wyjazdach, wycieczkach będe brała w razie czego maca dla córki, ale to M też musi z nami wtedy być. Czyli każdy po jednym wózku i dziecku:-D

dziwczyny jak ja wam zazdroszczę tych zakupów. jak ja wspominam komuś oprócz mojego A na szczęście to wszyscy mnie wyzywają że a wcześnie. zreszta nie bardzo mam gdzie chować te rzeczy:( ale od lutego zaczne powoli kupować choćby małe ubranka, bo wozek i łóżeczko to pewnie dopiero w czerwcu... niestety

Nadii, no ja napewno będę korzystać z takiej przystawki, bo Igor będzie miał dopiero 2,5 roczku.. Ale nie oglądałam jeszcze żadnej ..

Ja bym też musiała pomyśleć o takiej dostawce bo Franek będzie miał 2lata i 3 miesiące. Teraz na spacery inaczej chodzimy bo to nie takie długie wózkowe wyprawy tylko raczej place zabaw bieganie po lesie z psem i takie tam, a rzeczywiście z takim maluchem w gondolce to się trochę inaczej spacerowało. Tylko ja się zastanawiam czy mi Franek nie będzie zwiewał z takiej przystawki taki nie przypięty.

Dziewczyny - krzyczą tylko z czystej zazdrości bo takie zakupy to sama przyjemność :-p:laugh2:

charlotteB dzięki za linka równiez przemyślę zakup poduszki przy dwójce podejrzewam że będzie jak znalazł a i na mój bolący kręgosłup od leżenia też się przyda :)

Doe no zakup ekstra i kolorki super :)

Anja szalejesz kobieto szalejesz ale to dobrzxe hehehe :)

ania-aneczka dobrze że mówisz o tej tunice bo ja dalej nad nią myślę heheh ale już się chyba zdecyduje :)

Agulka2012, ann-87 na mnie też krzyczą a ja już bym tak chciała :)

reklama
Mojej mamie się dzisiaj śniło, że urodziłam a ona się martwiła, że nie mamy nawet takich malutkich śpioszków. Od razu stwierdziłam, że to proroczy sen i kazałam jej lecieć do sklepu i jakieś kupić na wszelki wypadek :-D

Do góry