reklama
laski umarłam
obczaiłam reklamę na bb : LADY CUP - KUBECZEK MENSTRUACYJNY KOLOROWY :: EcoShop
obczaiłam reklamę na bb : LADY CUP - KUBECZEK MENSTRUACYJNY KOLOROWY :: EcoShop
Ja tam ręcznych laktatorów nie polecam, ja się namachałam TT i szybko przez to laktacja mi zanikła (córka nie chciała sama ssać). takiego z gruszką używała dziewczyna, która leżała ze mną na sali. Też musiała sie namachac. To zalezy do jakich celów i jak często chcecie użyć laktatora. Ja się starałam odciągać mleko tak jak dziecko jadło i miałąm wrażenie, że dzień upływa mi tylko na sciąganiu pokarmy - nie polecam.
Co do kołysek to ja bym chciała, z córką nie miałam. Ale bardziej coś w ten deseń: Promocja FIRST YEARS Kolyska lozeczko nosidlo 5w1 (2064274914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co do kołysek to ja bym chciała, z córką nie miałam. Ale bardziej coś w ten deseń: Promocja FIRST YEARS Kolyska lozeczko nosidlo 5w1 (2064274914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co do tematu bujania , oglądałam kiedyś program i mówili że bujając dziecko zaburza się jego błędnik i dziecku się robi (jak na karuzeli) "słabo" i dlatego zasypia albo beczy jeszcze bardziej ...
ja bujać nie mam zamiaru ani na rękach ani w wózku , położyć i dać zasnąć ... szkoła mojej mamy :-) i to na pewno wcielę w swoje życie ;-) bo potem taki klocek ma te 10kg i trzeba go bujać bo nie zaśnie .... i tak z kilograma na kilogram nasze ręce będą do samej ziemi ;-)
łóżeczko mamy takie już kupione :
drewniane łóżeczko (2052818477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nie wiem czy ma gwiazdki czy coś innego bo jest u B. w pracy złożone i czeka ;p
ja bujać nie mam zamiaru ani na rękach ani w wózku , położyć i dać zasnąć ... szkoła mojej mamy :-) i to na pewno wcielę w swoje życie ;-) bo potem taki klocek ma te 10kg i trzeba go bujać bo nie zaśnie .... i tak z kilograma na kilogram nasze ręce będą do samej ziemi ;-)
łóżeczko mamy takie już kupione :
drewniane łóżeczko (2052818477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nie wiem czy ma gwiazdki czy coś innego bo jest u B. w pracy złożone i czeka ;p
kalcha
Fanka BB :)
Co do bujania to ja przed urodzeniem córeczki miałam takie samo podejście jak wy. Ale czas jak się okazało zweryfikował poglądy i nastawienia. Mała miała straszne kolki i nie było opcji żeby nie bujać tulic i nie próbować jakoś ulżyć w tym wszystkim kolki minęły jak miała 6miesięcy to zasypiała na rękach ale już siedzieliśmy tylko w fotelu trzymając na rękach do roku ani raz nie udało jej się samej zasnąć, a obecnie sama idzie bierze smoka wskakuje do łóżeczka i śpi aniołek.
Mojej na kolki pomagało tylo ułożenie brzuch jej-brzuch mój, głowka na ramieniu, to sie nosiło, oj nosiło
Wprawdzie nie dla lipcowego maleństwa ale dla córki na bal karnawałowy STRÓJ KARNAWAŁOWY Kot KOTEK Rozm. S 4937 (2049063675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wprawdzie nie dla lipcowego maleństwa ale dla córki na bal karnawałowy STRÓJ KARNAWAŁOWY Kot KOTEK Rozm. S 4937 (2049063675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kalcha ja też jak narazie się nie spieszę z takimi deklaracjami, bo wiem jak to wyglądało u dzieciaczków moich sis. ale też chciałabym spróbować kłaść spać do łóżeczka po prostu, nasi znajomi mają taką córeczkę, że ja jak to widzę, to oczy o tak od początku kładli ją do łóżeczka, zamykali drzwi i ojra. :O
reklama
a ja Wam sie przyznam, ze mi sie taka kolyska podoba... I co by mi ktos nie mowil, to od wieku sie dzieci bujalo i husialo i tam i spowrotem... Ale tez nie wiem czy sobie na ta pozwolimy,no moze bardziej z ogromu zakupow, ktore nas jeszcze czekaja
A sie tez pochwale, ze kupilam pierwsze 5 szt body dla maluszka i wraz z moim mezczyzna udalo nam sie kupic wozek Wózek Trio Enjoy Fun Europe / Wózki, Wózki 3-częściowe - Smerfusie.pl
Lozeczko bedzie takie : ŁÓŻECZKO 120X60 TYMON MIŚ Z SZUFLADĄ Katowice • Ogłoszenia Tablica.pl
Eh, uwielbiam te zakupy ))
A sie tez pochwale, ze kupilam pierwsze 5 szt body dla maluszka i wraz z moim mezczyzna udalo nam sie kupic wozek Wózek Trio Enjoy Fun Europe / Wózki, Wózki 3-częściowe - Smerfusie.pl
Lozeczko bedzie takie : ŁÓŻECZKO 120X60 TYMON MIŚ Z SZUFLADĄ Katowice • Ogłoszenia Tablica.pl
Eh, uwielbiam te zakupy ))