reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

No i łóżeczko "kliknięte" ale się cieszę...co prawda jeszcze nie odebrane ale to będzie formalność :-D W zestawie wszystko co jest widoczne na fotce (pościel,ochraniacz, baldachim ze stelażem, przewijak, materacyk i łóżeczko) :rofl2::happy: Do naszego zielonego pokoiku z żółto-liliowymi dodatkami...aaaa będzie pięknie...
Oto one
2052990911

2052990911_4

Ostatnia edycja:
reklama
Doe świetny zestawik :)

Anja, uuuuu widzę, ze też zaczęłaś gorączkę zakupów dzidziusiowych:-D

ja musze przynieść ze strychu pudła z rzeczami po Igorku i je przejrzeć... co się nadaje a co nie.... zrobić listę brakujących rzeczy i też powoli szaleć... co by portfel za bardzo nie ucierpiał:-D:-D

Właśnie skoro mowa o pepco to jeśli któraś z was ma w mieście to warto zajrzeć na dział z ubrankami dziecięcymi. Mają bardzo dobrej jakości niektóre bo pepco to specyficzna firma, ale bodziaki są z bawełny i tanie więc osobiście polecam.

chalotte super, że podałaś linka! o ile jest tańsza niż te z motherhood, tamta chyba 170 kosztuje czy cos takiego. Jak tylko M. wróci to go namówięęę!!!

narobiłyscie mi takiej ochoty, że na początku lutego jadę do mojej sis pod Warszawę co by ją oskubać z ciuszków i kołyski, obejrzę też soie wózek...:):) i może zajrzymy do Ikei, to sięcos kupi...

W zeszłym tygodniu (a to było chyba jakieś 20 podstron temu :-)) kupiłam poduchę rogala (o której mój siostrzeniec mówi "parówa":-D), o taką:
Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 190cm (2040596114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śpi się z nią rewelacyjnie, naprawdę polecam!

Też będę musiała Męża zagadać o ta poduchę bo już o niej myślałam i ta cena też jest bardzo przystępna :)) Jak polecasz tą to chyba wypróbuje - dzięki ;)

reklama
Do góry