reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
nadii - ja raczej coś takiego kupię, jak będę sama z dziećmi w domu to córka jak sie zmęczy sobie podjedzie. Na jakiś wyjazdach, wycieczkach będe brała w razie czego maca dla córki, ale to M też musi z nami wtedy być. Czyli każdy po jednym wózku i dziecku:-D

dziwczyny jak ja wam zazdroszczę tych zakupów. jak ja wspominam komuś oprócz mojego A na szczęście to wszyscy mnie wyzywają że a wcześnie. zreszta nie bardzo mam gdzie chować te rzeczy:( ale od lutego zaczne powoli kupować choćby małe ubranka, bo wozek i łóżeczko to pewnie dopiero w czerwcu... niestety

Nadii, no ja napewno będę korzystać z takiej przystawki, bo Igor będzie miał dopiero 2,5 roczku.. Ale nie oglądałam jeszcze żadnej ..

Ja bym też musiała pomyśleć o takiej dostawce bo Franek będzie miał 2lata i 3 miesiące. Teraz na spacery inaczej chodzimy bo to nie takie długie wózkowe wyprawy tylko raczej place zabaw bieganie po lesie z psem i takie tam, a rzeczywiście z takim maluchem w gondolce to się trochę inaczej spacerowało. Tylko ja się zastanawiam czy mi Franek nie będzie zwiewał z takiej przystawki taki nie przypięty.

Dziewczyny - krzyczą tylko z czystej zazdrości bo takie zakupy to sama przyjemność :-p:laugh2:

charlotteB dzięki za linka równiez przemyślę zakup poduszki przy dwójce podejrzewam że będzie jak znalazł a i na mój bolący kręgosłup od leżenia też się przyda :)

Doe no zakup ekstra i kolorki super :)

Anja szalejesz kobieto szalejesz ale to dobrzxe hehehe :)

ania-aneczka dobrze że mówisz o tej tunice bo ja dalej nad nią myślę heheh ale już się chyba zdecyduje :)

Agulka2012, ann-87 na mnie też krzyczą a ja już bym tak chciała :)

reklama
Mojej mamie się dzisiaj śniło, że urodziłam a ona się martwiła, że nie mamy nawet takich malutkich śpioszków. Od razu stwierdziłam, że to proroczy sen i kazałam jej lecieć do sklepu i jakieś kupić na wszelki wypadek :-D

Do góry