reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a ja dzisiaj byłam w aptece po krem na rozstępy i zakupiłam flissan a miła Pani w aptece mówi do mnie, że poleca ten krem ale to dla kobiet w ciąży powyżej 4 miesiąca i po ciązy a Pani to może polecę....a ja jej mówię dobrze poprosze flissan bo ja wchodzę w piąty miesiąc a ona szok ja bym w ogóle nie powiedziała że Pani w ciąży jest a ja jej na to i to z bliźniakiami to kobieta oczy zrobiła o takie :szok: i szok hehehe mówi że nic nie widać po mnie :) a przecież mnie zna bo to mała mieścina.... ja tu już 5 miesiąc prawie a nic nie widać dalej :) no brzuch mogłoby być widać dobrze żeby w biodra nie szło bo i tak małe nie sa :)

tu jest troszkę tańsza ta poducha ale kompletnie nic mi o niej sie nie wyświetla więc nie wiem jaka ona jest tak naprawdę :/ http://allegro.pl/poduszka-poducha-rogal-do-spania-i-karmienia-dluga-i2066543504.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczęta przedwczoraj wypróbowałam swoją spacerówkę (tzn. dzieci :p) i jest mega superancka!! Świetnie się prowadzi, podbija pod krawężnik...no po prostu rewelacja! Młody to był w szoku :)

A tak wracając do tematu spacerów to na takich uciekających i niezależnych urwisów co za rączkę nie chcą grzecznie spacerować znalazłam sposób - plecaczek ze smyczą :). Młody zadowolony i dumny z plecaka, za rękę mamy nie musi trzymać a ja mam pewność, że mi na ulice nie wyskoczy niespodziewanie :) - polecam. Fajny pomysł dla własnego dzieciaka jak i na prezent :)
Plecaczki

reklama
Dziewczyny, ja mam takie dwie sukienko/tuniki UROCZE CIAZOWE TUNIKO - SUKIENKI ## ROZMIAR XL/XX (2048289849) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale kupione normalnie w sklepie za 39 zł, troszkę inny dekold. Ja mam akurat bawełniane, te nie wiem jakie są. Kupiłam je przed ciążą ale teraz sie doskonale przydają, bo mozna je nosić jako sukienkę lub tunikę.

Ten krem kupiłam na allegro za 27,50 z przesyłką, o tutaj Fissan krem przeciw rozstępom 100ml SUPER CENA!!! (2044843187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dziś przyszedł.

Do góry