reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

DariaN - a jakieś chłopiece ciepłe kombinezony były w tym Twoim coccodrillo?? Będziesz tam w najbliższym czasie?? Bo ja nei wiem czy tego smykowego nie oddam, nie wiem czy on ciepły jest, w sklepie macałam, ale nie wiem :baffled:

eve będę w poniedziałek więc mogę spojrzeć napisz mi na priva twój numer tel to ci smska napisze i zdjęcie przyślę

reklama
Ja mam taki większy 9-12 miesiecy z endo po córce sis, ale jeszcze jest za duży. Także ten co teraz chce kupic, to jakby na teraz miał być, dlatego mam dylemat, a kosztuje 120 zł, dużo jak na kombinezon na 2 miechy... poza tym wkurza mnie trochę, że w rozm. 74 butki są już osobno, a nie połączone z nogawkami, to wygodne ejst dziewczyny? no bo widzialam, ze w tych wiekszych rozmiarach to prawie wszedzie tak jest.

ann - widziaam na limango komninezon coccodrillo w rozm 74 i 80 z butkami razem, ale bardziej taki misowy, pisza, ze ciepły zimowy ale nie widziałam na żywo go.

ann - widziaam na limango komninezon coccodrillo w rozm 74 i 80 z butkami razem, ale bardziej taki misowy, pisza, ze ciepły zimowy ale nie widziałam na żywo go.

eve ja mam ten kombinezon welurowy z cocodrillo i to taka przejściówka jest o taki
20121117_111111.jpg
dałam za niego 49 zł !!!! i on jest bardziej na jesień moim zdaniem
taki mam jeszcze z TESCO - trafiłam za 20 zł
20121117_111214.jpg
i on jest dużo grubszy niż ten pierwszy

Ostatnia edycja:
ja przejściówkę dorwałam w sh - za 18zł :) boską, ale już przymaława no i chyba ciut za zimna... zalicytuję ten z allegro, bo ten w smyku ma jeden suwak - mniej wygodny, a ten ma 2... tylko babka pisze, ze ciiut zanizona ta rozmiarowa... no nic, najwyzej sprzedam, trzymajcie kciuki, bo nie jestem za dobra w allegrowych licytacjach ;D

reklama
a my mamy coś takiego z H&m serdecznie polecam, są jeszcze napewno , bo koleżanka w ubiegłym tygodniu też kupowała Kombinezon-śpiworek 62-68 H&M Sprzedam - Odzież Ciążowa - Gumtree Małopolskie / Kraków - jest super wygodny w ubieraniu i ciepluteńki,nie trzeba rękawiczek , ani z nóżkami się mordować:) mam jeszcze taką tanioszkę z Carrefour, ale jak na teraz to według mnie już za zimno i jeszcze jeden z 5-10-15 ale już taki w rozmiarku 74 Śliczny kombinezon dla dziewczynki ze sklepu firmowego 5 10 15 na rozmiar 80 - Sprzedajemy.pl - mam nadzieję,że to mi wystarczy:)

i jeszcze , któraś wspominała o inhalatorze, myśmy kupili taki INHALATOR AMINEB SOHO NEBULIZATOR (2774917756) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - jest super:) nasza Melanka tak uwielbia inhalacje,że potrafi podczas takiego oddychania potrafi nam nawet usnąć:)

Ostatnia edycja:
Do góry