reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

O rany to ja mam małego wielkoluda w domu :-D Kupiłam zimowy kombinezon na 80, bo w 74 śmiga teraz, niby trochę przy duże, ale w styczniu musiałabym wymieniać na nowy. Kombinezon na 68 wytrzymał u nas miesiąc:-D

reklama
ann87 gratuluje wygranej aukcji. Kombinezon jak dla mnie REWELACJA. Oby nie był za mały.
DariaN gdzi Ty takie ceny znajdujesz:szok:? 20 zł?!

Ja mam przejściówkę i niby zimowy. Zamawiałam na all używane. Przejściówka super i zawyżona lekko rozmiarówka więc jeszcze smiga w 68. Zimówka niby tez 68 ale jest bardzo na styk i w sumie za gruby to on nie jest:confused2:. Musze kupić coś na 74, ale też porozglądam się za używanym. Na razie mam tą przejściówkę, zawsze sewterek można ubrać.
Dziś zajechałam do ciucholandu bo materiał potrzebowałam, znalazłam fajny i oprócz tego kupiłam małemu 2 pary rękawiczek, śpiworek do spania z Disneya(bo ostatnio to co wyprawia w łóżeczku to masakra) i taką miękką książeczkę królika a dla siebie takie mega ciepłe wełniane rękawice podszyte polarem i za wszystko zapłaciłam 40zł:-). Ależ ja lubie takie zakupy:tak:. B. był pierwszy raz ze mną i był w szoku, że takie firmy można w ciucholandzie spotkać:-D, na słowo nie wierzył.

Ja kupiłam na allegro z Marksa i Spencera rozm. 74 z butkami doszywanymi za 60zł z przesyłką chyba. Ciągle za duży, ale na początku listopada nabyłam w second handzie fajny sztruksowy kombinezon Mothercare rozm. 68 za 25 zł:-) świetny jest:-)
A ten duży też się na pewno przyda, bo widzę, że juz Lidzia powoli z 68 wyrasta...

Daria, ten z M&S zeszłoroczny pewnie, nie wiem, na pewno używany:-) oczywiście ten mniejszy też uzywka bo z ciuchbudy, ale ja nie mam oporów żeby kupować używane ciuszki dla Lidki. Sama też mam sporo rzeczy z lumpka i wcale się tego nie wstydzę:-) a jak patrzyłam na kombinezony dla maluchów to często droższe niż kurtka dla mnie...

to fakt przesadzają z cenami za te malutkie ubranka
ja ostatnio oglądałam sobie kolekcję mayoral to w ogóle mnie ceny powaliły no ale co by ukrywać są śliczne
ja całą dziecięcą garderobę skompletowałam w Tesco na wyprzedaży (body, pajace itp) i u nas w cocodrillo (w większości w outlecie od 5-15 zł za szt)

reklama
Do góry