reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve ja mam taki Kombinezon dziewczęcy 1-częściowy, rozmiar 68 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com i dziś właśnie się też zastanawiałam czy nie jest mało ciepły, tylko nie mam porównania. Jednak nie wydaje mi się wielce ciepły ten kombinezonik.

Ja musze szaliczek kupić dla Emisi

A kupiłam sobie taki lakier pod kolor paseczka, ale w sumie żałuje , że złotego nie wzięłam. Ten się mieni i taki miedziany kolorek :) K.mówi , że ładny więc musi być ładny;) Odzwyczaiłam się od malowania pazurów i jakoś dziwnie mi hihi Lakier do Paznokci - INGLOT Cosmetics ostatni

Ostatnia edycja:
reklama
Ja body z długim, kombinezon i do śpiwora, na to koc, mój śpi na dworze każdą drzemkę wiec cholery bym dostała jak miałabym te rajstopki i spodenki z każdym razem zakładać i zdejmować, a potem po spaniu wyciagam go z kombinezonu i zakładam dresowe spodnie z szeroka gumą, skarpetki i jak jest chłodniej w domu to taką sweterkową kamizelkę bez rękawów i już, a śpiochow nie mam już wcale, został mi się tylko jeden polarowy pajac

U nas wygląda to tak: jak wychodzimy z domku, to ubieram Lenie rajty, buciki takie misiowate, spodenki (sztruksy albo jeansy, ma takie fajne z H&M ze ściągaczami), body z długim rękawem, koszulke z długim rękawem, kurteczkę jesienno-zimową i przykrywam kocem (no i czapa obowiązkowo:tak:). Do rajtów się przyzwyczaiłam i Lenka w domu jest w bodziaku z dł. rękawem i rajtach. Pajacyki u nas służą jako piżamki, a śpiochów nie mamy żadnych. Fajnie, że piszecie o tym, co pod kombinezon, bo w sumie nie wiedziałam, a gdy mróz nastanie, trza będzie wyciagnąć z szafy... Mam dwa w rozmiarze 74, ale kurcze, Lena przez ostatnie 2 miesiące urosła ponad 10 cm... na początku pazdziernika założyłam jej pierwszy raz rozmiar 62 i były jeszcze luzy, a na dzień dzisiejszy już w nie nie wchodzi i 68 jest w sam raz...

AsiaK :tak: u mnie tez mala w rajtach i body dl. w domu :)
dzis sie rozgladalam za cieplejszym kombinezonem, w smyku fajny, taki brazowy z malutkie rozowe serduszka.. ale tez nie wiem czy on jest taki cieply.. ale fajny, bo nie szelesci. nie chce szelesta. i nie wiem co z rozmiarem 68-na styk, 74- za duuuze wrrr.

Ja dziś byłam 2 h. U Nas 3 stopnie. Emilka miała body na długi, rajstopki i na to śpiochy i w kombinezon i pod kocyk. I nie była ani zgrzana ani zimna.

Ja też tak miałam dziś myszke ubraną. A jak nie zakładam śpiochów, to body na krutki daje pod spód, a jak ma sukienke, to zakładam rajstopy z ocieplaczem.
A jak przedwczoraj wiało, to założyłam na wózek tą osłonke - ale my w spacerówce się wozimy

Ja mam na 74 kombinezon i faktycznie jest spory ;) Ale wole taki bo na 68 był z kolei na styk. A przecież jeszcze listopada kawałek grudzień styczeń luty to pare miesięcy jednak. Miałam dylemat, ale nie żałuje , że wziełam większy. Dojdzie sweterek, jakieś spodenki i już ciaśniej. Tylko nóżki i rączki ma za długie bo na szerokość ok. No i fajnie , szybko się wkłada.

reklama
Nie mam dylematu - kupiłam 74 cm, teraz będzie za duży, a le zimno będzie przecież do marca przynajmniej :tak: Ja chyba zostawię ten smykowy (musze dziś odebrać go w empiku). Zapomniałam, ze mam mega gruby na 74 po Adzie, tylko wywyiozłam do mamy.

Do góry