reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

mea uwierz że jak zobaczyłam ceny na limango kampanii cocodrillo to też mi szczena opadła, a szczególnie gdy zobaczyłam śpiwór który kupiłam Nadii w ich outlecie za 40 zł, a na stronie mieli go za nie całe 100 zł oczywiście po przecenie !!!
zresztą w ich sklepie firmowym widziałam ostatnio pajaca za 49 zł więc pozostawię to bez komentarza szczególnie że za tyle to ja kombinezon przejściowy u nich kupiłam i to pierwszy gatunek :no::szok:

reklama
Ja się zastanawiam kto u nich robi zakupy w normalnych cenach:-D Ubranka są fajne gatunkowo i bardzo ładne, ale jak mam zapłacić 60 czy 70 zł za leginsy dla małej, które za miesiąc będą za małe :szok: to szkoda słów. Daria super, że masz dostęp do outletu:tak: bo przynajmniej ceny tam są bardzo ok

Ja mam taki większy 9-12 miesiecy z endo po córce sis, ale jeszcze jest za duży. Także ten co teraz chce kupic, to jakby na teraz miał być, dlatego mam dylemat, a kosztuje 120 zł, dużo jak na kombinezon na 2 miechy... poza tym wkurza mnie trochę, że w rozm. 74 butki są już osobno, a nie połączone z nogawkami, to wygodne ejst dziewczyny? no bo widzialam, ze w tych wiekszych rozmiarach to prawie wszedzie tak jest.

Ja co prawda kupiłam małej u nas na rynku w rozm 74, z zakrytymi stópkami i z zamykanymi rękawkami i było ich sporo, nasz kosztował 65 zł... Ja mam wielką dziewuche i teraz już jest akurat:confused2:

DariaN z coccodrillo w limago to przegieli..ceny takie jak w ich sklepie internetowym:eek:. Ja staram sie coś wyczaić fajnego na allegro, chyba że jakaś fajna promocja w sklepach się trafi. Na razi emam jeszcze przejściówkę i jeden niby cieplejszy na zimę ale jest w sam raz. Woże Małego w śpiworku więc teraz przewążnie grubszy sweterek starcza.

Wczoraj była w tesco i znalazłam tą mate Lamaze o której wam kiedyś pisałam za 75 zł nową:szok:. A w takiej cenie (z przesyłką) chodzą na allegro używane. Dobrze żę jednak jej nie kupiłam bo szlak by mnei chyba trafił. I była tez ta mata 3w1 któa skąłda się w domek za 150zł na all po 200 zł.

szczerze to nie mam pojęcia kto kupuje w regularnych cenach w cocodrillo ale chyba kupców nie brakuje skoro jeden z właścicieli jeździ panamerą (porsche) !!!! jak są wyprzedaże czy przeceny to jakoś idzie ale normalnie to :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja dziś mam w planach nawiedzić outlet bo trzeba zacząć kompletować garderobę na 74
ostatnio trafiłam niezłe perełki o takie:
20121120_103822.jpg
sweterek ma plamkę pod napisem ale wygląda to tak jakby miało tak być !!! (12 zł/79zł)

20121120_103842.jpg
te spodnie na zdj są z podszewką wiec na zimę w sam raz i kosztowały 19 zł normalnie też ok 80 zł
20121120_103856.jpg
te kupiłam za 29 zł (69 zł)
20121120_104336.jpg
buciki to już w normalnej cenie 29 zł

Daria, rewelacyjne ciuszki! Uwielbiam CDRL, ale tylko jak są tam wyprzedaże!!!! Wtedy ceny maja ok i można fajne rzeczy kupić:tak:

reklama
Ann super, że jesteś zadowolona, bo ja niestety ze swojego z allegro nie bardzo :angry: Koleś nawet nie raczył go wyprać przed wypraniem, a szczególnie ciepły też mi się nie wydaje :-(
Daria super ciuszki :tak:

Do góry