reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

U nas wczoraj 1 stopien tylko był, i Zuz miała body, rajstopki, spodenki, sweterek na to kombinezon i do śpiworka. No i wg mnie było ok... Chyba jej nie przegrzewam co?

reklama
ja zakładam body dł. rękaw, rajstopy, spodnie, bluza albo sweterek, kombinezon ale taki przejściowy i na to ciepły kocyk, ciekawa tylko jestem co będę zakładać jak będzie -10 :-D skoro już teraz taka opatulona:-D

edzia wg mnie to za dużo, no ale może się mylę.
ja dziś (a u nas 0 st) ubrałam małej podkoszulkę, bluzeczkę z długim rękawkiem, rajstopki i do kombinezona i tyle, niczym jej już nie przykrywałam tylko ta osłonka na gondolę,

aha a co do cdrl na limango to aż mi się włosy najeżyły jak zobaczyłam te ceny
maja ten spiwór co kupiłam nadii limango - klub zakupowy - tylko że ja u nas w sklepie stacjonarnym zapłaciłam za niego 40 zł !!!!!!!!!!!! :no::szok::no::szok::no::szok:

U nas wczoraj 1 stopien tylko był, i Zuz miała body, rajstopki, spodenki, sweterek na to kombinezon i do śpiworka. No i wg mnie było ok... Chyba jej nie przegrzewam co?

Jak dla mnie to za dużo, wydaje mi sie że jesli masz kombinezon i jeszcze spiworek to ja bym juz swetra i spodni nie dawala. Ja daje np. body z kr, rekawem, na to pajac na to kombinezon i pod koc, na śnieg zakladam ta przykrywke na gondole.

Dziewczyny wyczaiłam coś takiego: Product Detail | H&M PL . Powiem Wam, że u nas się genialnie sprawdza. W chłodniejsze dni w lecie je zakładałam Adzie i teraz po domku. No i pod kombinezon. Nie są obcisłe jak rajtki, łatwo się je zakłada. W zasadzie to długo myślałam że to półśpiochy, dopiero jak weszłam na stronę h&m to zobaczyłam że to jako rajstopy opisane :-D

Ja mam tę wersję ale legginsową :)

To ja swoją trochę wyletniam: body z kr. rękawem, kaftanik, śpiochy pod kombinezon. albo body z dł. rękawem i śpiochy pod kombinezon, na nóżkach kładę kocyk tak żeby stopy tylko nie marzły i zakładam tą górę od gondoli jak wieje.

reklama
DariaN - a jakieś chłopiece ciepłe kombinezony były w tym Twoim coccodrillo?? Będziesz tam w najbliższym czasie?? Bo ja nei wiem czy tego smykowego nie oddam, nie wiem czy on ciepły jest, w sklepie macałam, ale nie wiem :baffled:

Do góry