reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
te ośmiorniczki extra Zuz uwielbiała! tylko dobrze trzeba je czyścić bo resztki wody zostają

Ola też dostanie zabawki do wody i zrzuta na uwaga fotelik rowerowy, żebym mogła ją wozić, a od nas chyba tą żyrafkę jeszcze :)

Dla Zuz siostra K kupiła już barbie piosenkarkę, od nas ubrania jakieś dostanie min sukienkę z kokardą która chciała :), od mojej sis chyba jakąś lalkę z pampersami, od dziadków jeszcze nie wiem aaa i jeszcze puzzle duuuuuuużo puzli :)

Dziewczyny wytłumaczcie blondynce o co chodzi z tymi pkt payback nie raz sie mnie pytali w Empiku czy mam karte - ja chyba przegapilam cos??!! dziwne a staram sie byc zawsze na czasie...:baffled:

Ja się pod pytanie Zuzi podpinam :-D

Co do prezentów to u nas chrzestna powiedziała że prześle B. kasę i żebyśmy sobie ją zadysponowali jak chcemy (chyba pościel małej kupię) ;-) A oprócz tego dostanie jakiś drobiażdżek ;-) Uważam, że to dobry pomysł, może i trochę pójście na łatwiznę, ale przynajmniej będziemy mieć coś, co się przyda a nie jakąś durnostójkę czy pierdółkę :tak:

U nas chrzestny zadeklarował się, że zakupi krzesełko do karmienia tylko muszę je wybrać :-D Chrzestna ma lat 15 więc prezentem będzie jakiś drobiazg. Co do dziadków to nie mam pojęcia, ale od teściów raczej kasę dostanie. Cały czas myślę co od nas:zawstydzona/y:

Ja mam mętlik w głowie. Muszę obdarować dwie córki, ale nie lubię kupować pierdół, więc musi to być coś praktycznego w przypadku Sary i nietuzinkowego w przypadku Niny.
Chciałam dla Niny domek i lalki, ale te, które mnie się marzą, nadają się dla dziewczynki w wieku 5+. Może kupię jej jednak kuchenkę, bo widzę, że lubi bawić się w gotowanie.
Dla Sary chyba kupię kamerkę do pokoju :-D

Myśmy też ostatnio zamienili ponad 19 tys punktów na kasę do smyka, dobrze, że często są kupony promocyjne z paybacka do zakupów na all to szybciej się zbiera. Mamy kartę zarejestrowaną i dostajemy też kupony zniżkowe np do smyka, więc karta się przydaje.
Z prezentami to my kupimy chyba sobie i małej nosidełko, moja mama kupiła pościel, jakieś ubranka i barana do kompletu z krową, czekamy na paczkę a druga babcia powiedziała że sama wymyśli, padło hasło domek dla lalek ale wydaje mi się, że na to to chyba troszkę za wcześnie ale się nie wypowiadam, chrzestną poprosiliśmy o jakiś sorter, a z moim bratem - chrzestnym muszę jeszcze pogadać może z dziadkiem kupią małej porządny kocyk do łóżeczka.

reklama
Do góry