reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Chodzi o punkty pay back które dostaje sie za zakupy u partnerów, ma pewno w smyku, Empik i Real oraz Allegro. Zebrane punkty można wymieniać na nagrody albo na pieniądze za które można robić zakupy na 100% w smyk.com przełączniki to 0.01 pln za 1 punkt. Szczegóły o lista partnerów na stronie payback

reklama
super to aiwpa opisała.. ja mam kartę zarejestrowaną od 2009 roku, punkty zbieram przeważnie przez zakupy na allegro, ale często też w realu, jysku i tankując/kupując na stacjach BP. No i fakt - kupony promocyjne pozwalają szybciej zebrać większą ilość punktów, a wszystkie wydaję w smyk.com ;-)
A.. i bym zapomniała.. marzą mi się dla Emi AVENT ZESTAW DWÓCH MISECZEK MAŁA DUŻA 708/01 SKLEP (2687894645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i AVENT TALERZYK Z PODZIAŁKĄ DWA KOLORY 702/01 SKLEP (2687824012) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a do kompletu: AVENT NÓŻ WIDELEC I ŁYŻKA SZTUĆCE ZESTAW 714/00 (2673650840) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko muszę znaleźć chętnego dobroczyńcę ;-)

martulka - ja mam dla Wojtusia te pierwsze - dostal w prezencie z M pracy :tak:

Ja tych punktów to mam mało, bo gapa ze mnie i nie wykorzystuję tych punktów promocyjnych.
A na smyk com często wydaję, dziś kupiłam dla Ady http://www.smyk.com/plaszcz-dziewczecy-rozmiar-110,p1051540545,ubranka-dla-dzieci-p i dla Wojtka http://www.smyk.com/kombinezon-chlo...a-rozmiar-74,p1051512029,ubranka-dla-dzieci-p

aiwpa - no na domek dla lalek to raczej dużo za wcześnie :tak: Pomyśl o odkrywczym domku Kiddieland Odkrywczy Domek - Ceneo.pl

martulka - ja mam dla Wojtusia te pierwsze - dostal w prezencie z M pracy :tak:

Ja tych punktów to mam mało, bo gapa ze mnie i nie wykorzystuję tych punktów promocyjnych.
A na smyk com często wydaję, dziś kupiłam dla Ady Płaszcz dziewczęcy, rozmiar 110 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com i dla Wojtka Kombinezon chłopięcy 1-częściowy, Auta, rozmiar 74 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

aiwpa - no na domek dla lalek to raczej dużo za wcześnie :tak: Pomyśl o odkrywczym domku Kiddieland Odkrywczy Domek - Ceneo.pl

Eve ja się pokusiłam m.in. o Cool Club, Bluza dziewczęca, rozmiar 74 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com i Cool Club, Bluza dziewczęca, rozmiar 80 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com no i Spodnie dziewczęce, rozmiar 86 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com mega duże te spodnie pewnie na za jakieś 1,5 roku, ale w śmiesznej (jak na ten sklep) cenie były (jakieś 30 zł z groszem) i bardzo mnie urzekły :)
Natkusia tą łyżeczkę mamy i bardzo sobie chwalimy (kaszka jest pałaszowana) a z tą "zastawą" to muszę temat przemyśleć..może zbyt pochopnie na róż postawiłam..

Właśnie przeglądam gazetki z carrefoura no i szok ile zabawków ;-)w promocji .. wspominałyście o garnuszku na klocuszki z FP, ja pisałam o ośmiorniczkach.. a ceny podobne jak na all.

Martulka te spodnie urzekły tez mojego męża, ale z rozmiarami w smyku trzeba uważać, ostatnio kupiłam pajace 68 i 74, z czego 68 był juz na styk i wymieniłam na 80 i okazało się, że ta 80 jest praktycznie taka sama jak 74 ;(

Ale piękne te wasze ubranka:tak:.
A rozmiarówka to w każdej firmie inna historia. Gosia ma w swojej szafie rozmiary od 98 do 122 a ma 106 cm wzrostu. No i oczywiście wszystkie rozmiary pasują :-D.

Muszę się pochalić naszym wczorajszym zakupem:-). Łóżko piętrowe z biurkiem - Bartosz (2754198717) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takie tylko że używane w kolorze olchy. Tylko marzy mi sie żeby przemalować je na biało, obczyć materace jakimś ładnym materiałem i będzie cud miód:-D. Szafe też chcę na biało, a B. dziś wypalił zeby może je tak zostawić i pod kolor tego łóżka tą szafe zrobić:confused2:. I mi wizję pokoiku zepsuł. Bo chciałabym pomalować pokój w taką łąkę z niebem, sufit chcemu obniżyć i pomalować na niebiesko, no i te białe mebelki:-), a gdzie mi drewniane tam pasować będą:sorry:.
A i w cenie łóżeczka jeszcze fotelik zamochodowy wycyganiliśmy Fotelik samochodowy Graco Junior Maxi + GRATIS (2761384289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.:-).

reklama
Kochane a widziałyście gdzieś moze takie ocieplane spodenki?? bo Zuz dostala od chrzestnej taki ładny zimowy płaszczyk, ale zeby nie bylo za zimno, to chyba takie spodenki by sie przydaly. I chodzę po sklepach, szukam i nic.

Do góry