reklama
kosinka
Fanka BB :)
Eve Gosia już jednak sporo starsza od Ady, ale tez mam jeszcze mieszane uczucia, tym bardziej ze zdarzało jej sie spadac z normalnego łózka, alt to w sumie dawno było. Na razie bedzie mogła wybrac gdzie spi. Wojtka i tak najwczesniej za rok przeniesiemy do ich pokoju.
Edzia zdaje mi sie ze w tesco były, ale głowy uciac nie dam, bo dziewczęcym się nigdy nie przygladam.
Edzia zdaje mi sie ze w tesco były, ale głowy uciac nie dam, bo dziewczęcym się nigdy nie przygladam.
Masz rację. Nasz Wojtas tez narazie zostaje z nami w sypialni, niedugo łózeczku musze kupić, bo już kołyska powoli zaczyna być mała. Jeszcze z meisiac moze 1,5 i będzie za mała. Ale koło roczku już pójdzie do Ady, moze wcześniej. A na "dorosłe" łóżko to przyjdzie czas jak będzie miał ze 2 lata (jak Ada miała) a moze i później, w zalezności jak mu bedzie w łóżeczku.
ania-aneczka
A do kiedy dziecko śpi w łóżeczku takim standardowym niemowlęcym mniej więcej?
Dopóki się mieści Ada sostała łóżko na 2 gie urodziny, ale ona miała łózeczko skracane by nam sie do sypialni zmieściło Ja chce teraz to łóżeczko z ikea, zeby mozna było sciągnać jeden bok i dokupię barierkę zabezpieczjacą w ikea i pośpi moze do 3 roku, zobaczymy jak na długosc bedzie.
ania-aneczka
Eve to jest bardzo fajna opcja, naprawdę. A te piętrowe łóżeczka super sprawa do małych pokoi dla dwójki dzieci.
Ja dopiero jak się będziemy wprowadzać do domku to pomyślę. Wtedy Emilka będzie miała 1.5 roczku więc pewnie jeszcze będzie z nami spała. Do kiedy z Wami dzieci spały? w sensie w pokou z wami
Ja dopiero jak się będziemy wprowadzać do domku to pomyślę. Wtedy Emilka będzie miała 1.5 roczku więc pewnie jeszcze będzie z nami spała. Do kiedy z Wami dzieci spały? w sensie w pokou z wami
kosinka
Gosia od poczatku miała swój pokoik w którym spała. Jak budziła się częściej to spałam u niej na kanapie, potem już spała całkiem sama. Do Normalnego łóżka z barierką przeprowadziła się mając rok i 9 miesięcy, przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania i nie chcialiśmy już łóżeczka przenosić.
reklama