reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Jak ja wam zazdroszcze tych tylko 11,12,14kg
Po dzisiejszym wejsciu na wage przezylam szok mija 38tc a ja mam 77,7kg czyli 20,7kg na plusie
Po dzisiejszym wejsciu na wage przezylam szok mija 38tc a ja mam 77,7kg czyli 20,7kg na plusie
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Gaddula dzieki za pocieszonko:-), odrazu poprawil mi sie humor. A juz mnie straszyli ze maly bedzie duzy , no i moze tak byc, ale przesadzili ze taka nadwaga matki powaznie szkodzi dzieciatku.
Napisz po jakim czasie wrocilas do swoje wagi sprzed ciazy.
Napisz po jakim czasie wrocilas do swoje wagi sprzed ciazy.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Negri Ty to masz sie extra 9kg ;-) tez bym tak chciala dzis weszlam na zaklepanie 38tc a tu 77,8kg wiec ja mam juz 20,8kg na plusie.
A Tobie gratuluje:-)
A Tobie gratuluje:-)
Niunka nie będe kłamać - do wagi sprzed ciązy to niestety nie wróciłam - zostało mi 8 kg. Ale jeśli spojrzeć ile przytyłam, a ile mi zostało to i tak chyba było dobrze.
Za to teraz mam zamiar powolutku wrócić do swojej wagi sprzed pierwszej ciąży, bo nie planujemy już więcej dzieci.
Trzymam kciuki za Ciebie - wiem, że jak się chce to się uda
Negri bez komentarza - tylko pozazdrościć. PS. Gratuluje ślicznej dzidzi
Za to teraz mam zamiar powolutku wrócić do swojej wagi sprzed pierwszej ciąży, bo nie planujemy już więcej dzieci.
Trzymam kciuki za Ciebie - wiem, że jak się chce to się uda
Negri bez komentarza - tylko pozazdrościć. PS. Gratuluje ślicznej dzidzi
Ja zaczynam odczuwac jak nabioeram wagi teraz ..ostatnie dni przed porodem - pochlaniam wszystkie nawet gramy. Masakra..i robia Mi sie delikatne na udach i pupci oraz piersiach sine kreski - chyba rozstepy. o nieee...
Ratunku, jaki jest dobry krem w anglii na rozstepy wczesniej uzywalam takiegio dla Matek ale jest kiepski chyba nie dziala.
Ratunku, jaki jest dobry krem w anglii na rozstepy wczesniej uzywalam takiegio dla Matek ale jest kiepski chyba nie dziala.
reklama
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Moja waga z wczoraj: 11 kg. na plusie.zostały mi jeszcze 3 tygodnie więc nie powinnam więcej przytyć