reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

Julkowa niestety prawka ja też nie mam, myśle o nim ale najpierw chcem ze szkołą rzobić porządek, a potem się za nie zabieram bo musze mieć bo niebęde M ciągle prosić (bo On nigdy czasu nie ma) a samochód też chcem swój.

Ja byłam na kontrolce u gina i wszystko super. Jestem zadowolona.

reklama
To przygotuj się na to że i tak Ci jeszcze przybedzie dopiero połowa ciązy. Ja przytułam prawie 20 kg a dziś nie ma śladu po tym, także nie przejmuj sie wagą ciesz się swoim stanem, w końcy to najpiękniejsze co może spotkac kobietę.

Wiecie co,no nie mogę sobie z nimi poradzić!!! Są dosłownie wszędzie! Przytyłam w ciąży 22kg i mam na całym brzuchu rozstępy! Na nogach,piersiach... smarowałam się w czasie ciąży różnymi kosmetykami,ale nie dało to rezultatu!!! I po tym doświadczeniu wiem,że rozstępy jak mają się pokazać to się pokaża a nie zależy to od kremów... Ale co ja mogę zrobić by ich nie było?????Piszcie...
drogie koleżanki rozstępy są i będą i musimy sie do nich przyzwyczaic..Ja mam na calym ciele ( uda posladki,biodra,piersi i nawet ponizej kolan)moge zapomniec o krutkich spodenkach. spudniczkach a nie mowiac o stroju kompielowym..Mam z tego powodu straszne kompleksy, i nie nawidze swoje ciala ,prubowalam roznych kremow ale bezskutecznie , nawt teraz uzywam kremu REJEN ale zadnych efektow nie widac.jedynie co mi sprawia radosc to dwojka moich kochanych coreczek.... a rozstepy.... NO CÓZ ...........POZDRAWIAM

A ja jak przestałam karmić wypróbowałam krem eveline slim 3d coś tam przeciw celuitowi i rozstępom i wiecie jakby zbladły i się spłyciły. Tzn widać tylko je troszkę na brzuchu ale jak stwierdził mój mąż trzeba się przygladać także polecam

Do góry