reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

witam

wrocilam od lekarza;-)w lekkim szoku,waga 76,6:szok::szok::szok::szok:mam nadzieje że popsuta do jasnej ciasnej 14 na plusie!!!!
zaopatrzona w feneterol i isoptin,14 dni brać musze bo urodze!!!!!!!13 kontrol 20 poród!!

reklama
Gaddula dzieki za pocieszonko:-), odrazu poprawil mi sie humor. A juz mnie straszyli ze maly bedzie duzy , no i moze tak byc, ale przesadzili ze taka nadwaga matki powaznie szkodzi dzieciatku.
Napisz po jakim czasie wrocilas do swoje wagi sprzed ciazy.

Przyznam się że w ciąży przytyłam 9 kg a tydzień po porodzie mam już 8 kg mniej :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Dalej jadę do przodu żeby jeszcze wagi zrzucić ale przy karmieniu na pewno mi się uda hihihi

A ja mam kolo 17 kg na plusie ostatnio nie mam ochoty w ogole na jedzenie jestem glodna ale nie mam smaka.Wygladam jak slonik:-):-):-)i nie chodze tylko sie tocze:-D:-D:-D

Anka dzięki ale ja też miałam trochę ciałka jak zaszłam w ciąże i może teraz je zrzucę;-);-);-)

Niunka nie będe kłamać - do wagi sprzed ciązy to niestety nie wróciłam - zostało mi 8 kg. Ale jeśli spojrzeć ile przytyłam, a ile mi zostało to i tak chyba było dobrze.
Za to teraz mam zamiar powolutku wrócić do swojej wagi sprzed pierwszej ciąży, bo nie planujemy już więcej dzieci.
Trzymam kciuki za Ciebie - wiem, że jak się chce to się uda :)

Negri bez komentarza - tylko pozazdrościć. PS. Gratuluje ślicznej dzidzi :)

Ja zaczynam odczuwac jak nabioeram wagi teraz ..ostatnie dni przed porodem - pochlaniam wszystkie nawet gramy. Masakra..i robia Mi sie delikatne na udach i pupci oraz piersiach sine kreski - chyba rozstepy. :szok::szok::szok::szok:o nieee...:szok::no::wściekła/y:
Ratunku, jaki jest dobry krem w anglii na rozstepy wczesniej uzywalam takiegio dla Matek ale jest kiepski chyba nie dziala.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry