reklama
36,1tc i +17kg w brzusiu 106cm
Ania ty chudzinko!!!!!a gdzie niby te 17 kilo ukryłaś????ja bym Ci dała maksymalnie 8 na plusie
marika
Fanka BB :)
Sensi ja dopiero teraz przeczytałam-przykro mi, naprawdę w takiej chwili nikt nie wie nigdy co powiedzieć..
Jesteś silną kobietą, sporo ostatnio przeszłaś, należy Ci się teraz odpoczynek, mam nadzieję że masz duże wsparcie rodziny-bo jest ono Ci teraz potrzebne..
Trzymam kciuki aby Twój poród był lekki a maleństwo silne (jak mamusia ) i zdrowe.
Na pewno nikt, i nic nie zastąpi Ci taty ale maleństwo na pewno wypełni tą lukę w twoim serduszku;-) pozdrawiam trzymaj się.
Jesteś silną kobietą, sporo ostatnio przeszłaś, należy Ci się teraz odpoczynek, mam nadzieję że masz duże wsparcie rodziny-bo jest ono Ci teraz potrzebne..
Trzymam kciuki aby Twój poród był lekki a maleństwo silne (jak mamusia ) i zdrowe.
Na pewno nikt, i nic nie zastąpi Ci taty ale maleństwo na pewno wypełni tą lukę w twoim serduszku;-) pozdrawiam trzymaj się.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ewo ja widze te kilogramy poszlo mi w ramiona, uda i dupke:-( ale chyba moje spuchniete nogi chyba maja mnostwo wody wiec i kilogramow
Kurcze masakra tydzien z ciastkami i ciastami no i prosze 76,6 kg czyli 20kg na plusie bez 400g chyba padne trupem a tak sie staralam wczesniej
Kurcze masakra tydzien z ciastkami i ciastami no i prosze 76,6 kg czyli 20kg na plusie bez 400g chyba padne trupem a tak sie staralam wczesniej
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Anka, spoko zrzucisz. Nie odmawiaj dziecku słodkości .
Ja dzisiaj:
waga : 69,3kg (12,3 na plusie)
obwód brzuszka: 98 cm
Myślę, że dojde jak nic do 70 kg i 100 w pasie. A teraz kończę wcinać kg bobu mmmmniaaaaaam:-):-):-)
Ja dzisiaj:
waga : 69,3kg (12,3 na plusie)
obwód brzuszka: 98 cm
Myślę, że dojde jak nic do 70 kg i 100 w pasie. A teraz kończę wcinać kg bobu mmmmniaaaaaam:-):-):-)
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
hejhej
Moja waga przed ciaza to ok. 57-58kg.
Ciaza teraz 35tc i 85kg, ale jaja , strasznie nawet nie wiem kiedy tak przybralam prawie 30 kilo upsssssssssssssssssssss
Brzusio 114cm. Duzy brzuchol ,
kurcze nie wiem ja wy to robicie ze miescicie sie w 20 kg.
Ciaza teraz 35tc i 85kg, ale jaja , strasznie nawet nie wiem kiedy tak przybralam prawie 30 kilo upsssssssssssssssssssss
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
hejhej
Niunka to wszystko zależy od przemiany materii, ja mam akurat dobrą po ojcu, co zjem to zaraz przeze mnie dosłownie przeleci (przepraszam za wyrażenie) nigdy się nie odchudzałam i w ciąży też sobie dogadzam jak mogę. A moja mama skubie jak wróbelek, wiecznie na diecie i ciągle okrąglutka.
30 kg to sporo ale przecież większość mam zrzuca te kilogramy prędzej czy później.
U mnie siostra przytyła 23 a po prorodzie trochę pobiegała na siłownię i teraz jest taka laska, że przed porodem nie miała takiej figurki :-)
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
kasiulec
:-) dzieki za pocieszonko , mam taka nadzieje ze jak bede karmila piersia to maly ze mnie wyciagnie sporo , no i ze cwiczenia zrobia swoje.
Moja mama tez miala ponad 20 w ciazy i ze mna i z moja siostra, a potem wrocila do swojej wagi , wiec mysle ze spoko i ja dam rade.
:-) dzieki za pocieszonko , mam taka nadzieje ze jak bede karmila piersia to maly ze mnie wyciagnie sporo , no i ze cwiczenia zrobia swoje.
Moja mama tez miala ponad 20 w ciazy i ze mna i z moja siostra, a potem wrocila do swojej wagi , wiec mysle ze spoko i ja dam rade.
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
A u mnie koniec 36 tyg. obwód brzucha 104cm. 11 kg. na plusie (widać tylko na brzusiu). Przez ostatnie 2 tygodnie przybyło mnie 2 kg.
reklama
Wczoraj byłam u lekarza i moja waga wynosi 88,5 kg, czyli 20,5 na plusie. Dla mojego pocieszenia w ciągu miesiąca przytyłam tylko 2 kg.
Co najgorsze to dowiedziałam się, że szyjka mi sie bardzo skróciła i niestety musze sie bardzo oszczędzać, bo to dopiero 35 tydzień.
Nie martw sie koleżanko, ja w mojej pierwszej ciązy przytyłam 36 kg - czyli pomyśl sobie, że są kobiety, które potrafią przytyć wiecej od Ciebie. Tylko nie zawsze umieją sie do tego przyznać.
Co najgorsze to dowiedziałam się, że szyjka mi sie bardzo skróciła i niestety musze sie bardzo oszczędzać, bo to dopiero 35 tydzień.
hejhej
Nie martw sie koleżanko, ja w mojej pierwszej ciązy przytyłam 36 kg - czyli pomyśl sobie, że są kobiety, które potrafią przytyć wiecej od Ciebie. Tylko nie zawsze umieją sie do tego przyznać.