reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
No i jestem na biezaco :)

Tusi jeszcze chialam napisac, zeby nei bala boba, bo banie sie i tak nic nei pomoze :p ;D ZARTOWAŁAM ;) :)
Tusia
ja latam w te i nazat i odpukac jestem cala i zdrow ai Alek tez i Slawek tez. Tak naprawde to juz sie powoli ta afera ucisza. Rygor na lotniskach i mam nadzieje, ze terrorysci nei zaatakuja puki co. ja lece przed toba bo 31 sierpnia imam nadzieję, że będzie wszystko dobrze no i lecimy cała rodzina więc jak by co to prosto do nieba "trójkami" pojdziemy no i jeszcze teście za nami ;) ja nie raz już powiedziałam Slawkowi, ze umrzeć to mamy razem w dójke za rece jako staruszkowie ;)
Trzeba byc Tusia dobrej myśli!! no i fajnie, z eprzyjedziesz w moje strony :)

Kredzia a od was nei ma jakichs tanich lotów??

Oj Asiu robisz mi ochote a mo mąz w pracy jeszcze 8)
Nie zapeszam ale u nas tez ostatnio jest kolorowo :p, może dlatego, ze chata wolna :laugh:

no teraz to już uciekam, prysznic zaliczyłam wi,ęc baj baj...kolorowych snów i przyjemnych wieczorów!!! Ja choć bym chciała to nie moge...@ wygrała :p ::) :mad: ;) :)

martus wiesz gdzies sa ale nie tak calkiem blisko, no i jak bedziemy sie wybierac do PL to najprawopodobniej we troje wiec samolotem i tak nas by wiecej chyba wynioslo niz autkiem ::) jeszcze zeby tu gdzies spod nosa te loty byly to moze bysmy sie z tymim przelecieli kiedys sami do PL

a wlasnei dziewczyny pamietacie bajke o dorotkach dobrej i zlej ??? jak ona sie zwala ?

martus u nas tez ostatnio kolorowo ;D tesciowej i gerarda nie ma i jest luz blues tymbardziej e mlody ma urlop ;D

asiu milego drineczkowania :p 8)

dobranoc niunka

a oto jeden z dzisiejszych zakupow moje i tymika ;D
img7622vk3.jpg

Ja chyba zmykam do mycia i jedzenia i jak sie szybciutko wyrobie to tu wpadne jeszcze na moment.
Zdjecia chcial wkleic wczoraj ale cos mi tynipic nie dzialal :(

reklama
ja tez chyba uciekam obiecalam sobie ze dzis na bank wczesniej idziemy spac bynajmniej ja ;) wiec zaraz mkne tyle ze ja juz najedzona i wyprysznicowana ;) no moze jakas brzoskwinia lub jablko pojdzie na ruszt

a ciesze sie ze skarpetki sie podobiom ;D

Do góry