reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
No i jestem na biezaco
Tusi jeszcze chialam napisac, zeby nei bala boba, bo banie sie i tak nic nei pomoze ;D ZARTOWAŁAM
Tusia ja latam w te i nazat i odpukac jestem cala i zdrow ai Alek tez i Slawek tez. Tak naprawde to juz sie powoli ta afera ucisza. Rygor na lotniskach i mam nadzieje, ze terrorysci nei zaatakuja puki co. ja lece przed toba bo 31 sierpnia imam nadzieję, że będzie wszystko dobrze no i lecimy cała rodzina więc jak by co to prosto do nieba "trójkami" pojdziemy no i jeszcze teście za nami ja nie raz już powiedziałam Slawkowi, ze umrzeć to mamy razem w dójke za rece jako staruszkowie
Trzeba byc Tusia dobrej myśli!! no i fajnie, z eprzyjedziesz w moje strony
Kredzia a od was nei ma jakichs tanich lotów??
Tusi jeszcze chialam napisac, zeby nei bala boba, bo banie sie i tak nic nei pomoze ;D ZARTOWAŁAM
Tusia ja latam w te i nazat i odpukac jestem cala i zdrow ai Alek tez i Slawek tez. Tak naprawde to juz sie powoli ta afera ucisza. Rygor na lotniskach i mam nadzieje, ze terrorysci nei zaatakuja puki co. ja lece przed toba bo 31 sierpnia imam nadzieję, że będzie wszystko dobrze no i lecimy cała rodzina więc jak by co to prosto do nieba "trójkami" pojdziemy no i jeszcze teście za nami ja nie raz już powiedziałam Slawkowi, ze umrzeć to mamy razem w dójke za rece jako staruszkowie
Trzeba byc Tusia dobrej myśli!! no i fajnie, z eprzyjedziesz w moje strony
Kredzia a od was nei ma jakichs tanich lotów??
kolorowa_kredka
Fan(ka)
martus wiesz gdzies sa ale nie tak calkiem blisko, no i jak bedziemy sie wybierac do PL to najprawopodobniej we troje wiec samolotem i tak nas by wiecej chyba wynioslo niz autkiem : jeszcze zeby tu gdzies spod nosa te loty byly to moze bysmy sie z tymim przelecieli kiedys sami do PL
a wlasnei dziewczyny pamietacie bajke o dorotkach dobrej i zlej ??? jak ona sie zwala ?
martus u nas tez ostatnio kolorowo ;D tesciowej i gerarda nie ma i jest luz blues tymbardziej e mlody ma urlop ;D
asiu milego drineczkowania 8)
dobranoc niunka
a wlasnei dziewczyny pamietacie bajke o dorotkach dobrej i zlej ??? jak ona sie zwala ?
martus u nas tez ostatnio kolorowo ;D tesciowej i gerarda nie ma i jest luz blues tymbardziej e mlody ma urlop ;D
asiu milego drineczkowania 8)
dobranoc niunka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a oto jeden z dzisiejszych zakupow moje i tymika ;D
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
kolorowa_kredka pisze:martus u nas tez ostatnio kolorowo ;D tesciowej i gerarda nie ma i jest luz blues tymbardziej e mlody ma urlop ;D
To cos w tej pustej chacie musi jednak byc :laugh: :laugh:
Skarpety Kredzia przefajne ;D
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ja tez chyba uciekam obiecalam sobie ze dzis na bank wczesniej idziemy spac bynajmniej ja wiec zaraz mkne tyle ze ja juz najedzona i wyprysznicowana no moze jakas brzoskwinia lub jablko pojdzie na ruszt
a ciesze sie ze skarpetki sie podobiom ;D
a ciesze sie ze skarpetki sie podobiom ;D