reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No i jestem na biezaco :)

Tusi jeszcze chialam napisac, zeby nei bala boba, bo banie sie i tak nic nei pomoze :p ;D ZARTOWAŁAM ;) :)
Tusia
ja latam w te i nazat i odpukac jestem cala i zdrow ai Alek tez i Slawek tez. Tak naprawde to juz sie powoli ta afera ucisza. Rygor na lotniskach i mam nadzieje, ze terrorysci nei zaatakuja puki co. ja lece przed toba bo 31 sierpnia imam nadzieję, że będzie wszystko dobrze no i lecimy cała rodzina więc jak by co to prosto do nieba "trójkami" pojdziemy no i jeszcze teście za nami ;) ja nie raz już powiedziałam Slawkowi, ze umrzeć to mamy razem w dójke za rece jako staruszkowie ;)
Trzeba byc Tusia dobrej myśli!! no i fajnie, z eprzyjedziesz w moje strony :)

Kredzia a od was nei ma jakichs tanich lotów??

Oj Asiu robisz mi ochote a mo mąz w pracy jeszcze 8)
Nie zapeszam ale u nas tez ostatnio jest kolorowo :p, może dlatego, ze chata wolna :laugh:

no teraz to już uciekam, prysznic zaliczyłam wi,ęc baj baj...kolorowych snów i przyjemnych wieczorów!!! Ja choć bym chciała to nie moge...@ wygrała :p ::) :mad: ;) :)

martus wiesz gdzies sa ale nie tak calkiem blisko, no i jak bedziemy sie wybierac do PL to najprawopodobniej we troje wiec samolotem i tak nas by wiecej chyba wynioslo niz autkiem ::) jeszcze zeby tu gdzies spod nosa te loty byly to moze bysmy sie z tymim przelecieli kiedys sami do PL

a wlasnei dziewczyny pamietacie bajke o dorotkach dobrej i zlej ??? jak ona sie zwala ?

martus u nas tez ostatnio kolorowo ;D tesciowej i gerarda nie ma i jest luz blues tymbardziej e mlody ma urlop ;D

asiu milego drineczkowania :p 8)

dobranoc niunka

a oto jeden z dzisiejszych zakupow moje i tymika ;D
img7622vk3.jpg

Ja chyba zmykam do mycia i jedzenia i jak sie szybciutko wyrobie to tu wpadne jeszcze na moment.
Zdjecia chcial wkleic wczoraj ale cos mi tynipic nie dzialal :(

reklama
ja tez chyba uciekam obiecalam sobie ze dzis na bank wczesniej idziemy spac bynajmniej ja ;) wiec zaraz mkne tyle ze ja juz najedzona i wyprysznicowana ;) no moze jakas brzoskwinia lub jablko pojdzie na ruszt

a ciesze sie ze skarpetki sie podobiom ;D

Do góry