reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
hej babule : )

dzis mielismy zalatany dzionek, bylismy w koncu w cerfurze czy jak to sie tam pisze  ::) teraz tymi zasnal mlody poszedl po pizze a ja zmykam pod szybki prysznic ;D moze pozniej zerkne do was

asiu swietnie ten miesiac miodowy to chyba po rozlace tak :) a bawcie sie bawcie ;D

a pewnie że bawimy się i to na całego  :D ;D :D :laugh: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

mam chwilę bo mężuś usypia Darię, a potem jesteśmy umówienie na leciutkie drinkowanie  ::) :p :police: :police: >:D >:D :angel: O0 O0 O0

Czy to ta kobietka narzekała ostatnio na męża??????? :p ::) 8)

Kasiu fajnie, ze zorganizowali wam taka msze po roku od chrztu :) u nas w miescie nic takiego nie ma, a szkoda. No i osobiste blogosławieństwo ho ho. niech wam służy :)

reklama
hihih dasario ja tez sie chcialam pochwalic :) skarpetkami ;D ale to pozniej wlepie foto bo robilam dla siostry ;D
a posciel z flanelki jest bardzo przyjemna :)

baby nie nadazam za wami ;) a ostanio plakalam ze tu pustki ;D

no niby obudziłam mężusia ale go nie dobudziłam, bo jeszcze nie przyszedł..  :D :p ::)
ale za to mam chwilkę na BB  ;D

Oj chyba mykam na kąpanko i lulu bo ząb mnie napitala a jutro znów do dentysty. Chodze z jednym zębem już od kwietnia i mam dosyć. Babka tylko woła kase za każdą wizyte a ja głupia zamiast iść do kogoś innego to dalej do niej chodze i płace i znosze ból martwego zęba. Wrrr. Jutro ponoć koniec leczenia...ciekawe :mad: :mad: :mad:

Martuska pisze:
DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
hej babule : )

dzis mielismy zalatany dzionek, bylismy w koncu w cerfurze czy jak to sie tam pisze  ::) teraz tymi zasnal mlody poszedl po pizze a ja zmykam pod szybki prysznic ;D moze pozniej zerkne do was

asiu swietnie ten miesiac miodowy to chyba po rozlace tak :) a bawcie sie bawcie ;D

a pewnie że bawimy się i to na całego  :D ;D :D :laugh: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

mam chwilę bo mężuś usypia Darię, a potem jesteśmy umówienie na leciutkie drinkowanie  ::) :p :police: :police: >:D >:D :angel: O0 O0 O0

Czy to ta kobietka narzekała ostatnio na męża??????? :p ::) 8)

hi hi hi kiedy to było?????????????  ::) ::) ::) :D :laugh: ;)

narzekanie odwołane  ;D :D :laugh:

martus aga chyba pisala o tym co linka wkleilam, bo kiedys sie was pytalam i wlasnie o ile dobrze pamietam to mowila o tym ze jest zadowolona...........ale dzis sklepy po poludniu zamkniete byly (jak co srode) wiec nie zobaczylismy a z kapaniem to ja wieczorkiem prysznic a rano to tylko takie mycie podmycie no a w upaly to czasami w dzien ::) i tez nawt jak jestem nie tegoe to chociaz ten tylek musze umyc ;)

reklama
Do góry