reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
no i nie zdążyłam ostatnio napisać , że to weselicho i porawiny były w ten weekend co już za nami (Martuśka  :-* :-* ) i jedno mogę z całą pewnoością powiedzieć - TEGO NAM BYŁO TRZEBA!!!  :p :p :p :p :p >:D >:D >:D >:D O0 O0 O0 O0 O0

nIE WSPOMNĘ ŻE wcześniej ZASZALAŁAM NA WYPRZEDAŻACH (JUŻ CHYBA TOTALNIE OSTATNICH  :p qrde caps ) i mam dwie nowe kiecki, dwie pary butów i parę innych fajnych rzeczy  :p :p :p :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: od razu jak nowo narodzona  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

fajnie alik ze poszalalas na zakupkach i weselichu ;D

a ja tylko paps powiedziec wpadam, bo mlody cos tu motal na kompie a ja metki wyprowalam :mad: :mad: :mad: dziewczyny czy wy tez jestescie zboczone na punkcie metek ??? chodzi mi o te wszywane na karczku lub z boczku w dzieciecych ubrankach, jeszcze niektore sa takie delikatne i mile ze ok a niektore drapia jak jakas szczota druciana :mad: :mad: :mad: normanie draznia mnie wryyyy i jak sobie pomysle ze taka mama zaklada malenkiemu dzidziuli takie cos co prawie rani skorke to mnie bryyyy
dwie mialam takie ze oderwalam i poszly gladko takie cos ala papierowe a teraz sie meczylam z kolejnymi i zostaly mi 2 punkciki przy zakonczeniu no i nie moge sobie poradzic hmmm normanlnie rozwalaja mnie te metki no !

i myslalam o naszej elficzce ciekawe jak tam jej mija wakacjowanie i jak weonika czy ma apetycik czy nie ? no i co u hanti slychac bo dawno nic nie pisala

buziaczki na mnie juz dawno pora !! papatki

czesc dziewwczyny..ja własnie skonczyłam robic kolaze (tzn. zbitki zdjęc bo sie poddałam nie robiłam jakis szalenie artystycznych) wpadłam na pomysł ze je wydrukuje na folii i oczywiscie po wydrukowaniu prezentują się fajnie tylko co sobie roboty dołozyłam to moje (musiałam jeszcze zdjęcia rozjaśniac aby się nie rozmazywały z powodu duzej ilosci farby) no ale sa zrobione wiec git...
w kwestiach organizacyjnych to jeszcze musze zamówic tort(ze zdjęciem Eduarda Nortona -hi hi hi hi Izy idol :) ) i spotkac sie jutro z 2 dziewczynami w Wa-wie i ... powiem Wam ze mam juz troche dośc---chociaz by dlatego ze nie miałam dzis czasu na bb bo cały dzien latam...

dodatkowo byłam dzis na imprezie roczkowej mojego sistrzenca i zaprezentowalismy wszystkim jak Kubus chodzi :)

reklama
Do góry