reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dasario fajnie tak podrinkować z mężusiem. U nas to raczej wygląda dziwnie. Ja drinkuje przed kompem a mężuś przed kanałem sportowym i tyle ze wspólnego wieczoru.

reklama
DASARIA pisze:
Kredziu a Ty kiedy zamierzasz odwiedzic PL???
no wlasnie asiu nie wiem ??? ale mialam wlasnie pisac ze jak juz przyjade to na bank spotkamy sie z hanti ;D i pewnie jakies zoo we wroclawiu z wami wroclawiankami sie zaliczy albo cosik ;D a kiedy nie wiem mlody chcial teraz jechac bo ma 2 tyg urlopu ale przemyslelismy ze dla tymika by bylo niebardzo......................miesiac temu jechal 900 km i teraz znowu 900 i za 2 tygodnie spowrotem tu 900 wiec oszczedzilismy mu..............zalezy jak mlody bedzie mial jakies wolne moze swieta albo za rok

muszę się pochwalic, że ostatnio zaszalałam i kupiłam nową flanelową pościel do sypialni, bardzo mi się podoba i ... no i tak w zasadzie po co ja to piszę ??? ::)   ::) ::)  :laugh: ;)

DASARIA pisze:
muszę się pochwalic, że ostatnio zaszalałam i kupiłam nową flanelową pościel do sypialni, bardzo mi się podoba i ... no i tak w zasadzie po co ja to piszę ??? ::) ::) ::) :laugh: ;)

>:D >:D >:D >:D :police: :police: :police: :police: O0 O0 O0 No właśnie....po co i tak wiemy oi co chodzi :p :p :p :p :p :p ;D ;D ;D ;) ;)

Joaska pisze:
czesc asiu :)\

zmykan na chwileczke do wanny :)

Asiu nie odbierz mnie zle, a raczej pomysl ale ciekawska :p Ale juz kiedys mnie to zastanowilol jak niektore pisaly rano, ze leca się kapać. Kapiecie się dwa razy dziennie czy tylko rankiem?
Ja się kapie wieczorem i rano to tylko buzia, zęby, no chyba, ze jest gorąc to wtedy w trakcie dnia jeszcze, albo jak mam golic nogi w ciagu dnia ;D W zyciu zdarzylo mi sie moze z 3 razy, ze poszlam spac nieumyta ::) Jakos nie dam rady, nawet ja wstawiona jestm po imprezie to ide do lazienki :D ;) Za to moj los lubi czasem myc sie z rana tylko ::)

Kredzia
nam dzisiaj przyszedł termometr taki do ucha Brauna model IRT 4520. Kosztowal nas 35 wcale (nei malo) funtow. Ciekawe po ile w Polsce sa takowe. Kurcze AgaR ma jakis i pisala ze zadowolona jest, nie wiecie jaki?

Niuńka pisze:
Dasario fajnie tak podrinkować z mężusiem. U nas to raczej wygląda dziwnie. Ja drinkuje przed kompem a mężuś przed kanałem sportowym i tyle ze wspólnego wieczoru.

u nas też czasem tak wygląda drinkowanie,
ale teraz  przeżywamy II MIesiąc miodowy i wszystko robimy razem
hi hi hi  

kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
no wlasnie asiu nie wiem ???  ale mialam wlasnie pisac ze jak juz  przyjade to na bank spotkamy sie z hanti ;D i pewnie jakies zoo we wroclawiu z wami wroclawiankami sie zaliczy albo cosik ;D a kiedy nie wiem mlody chcial teraz jechac bo ma 2 tyg urlopu ale przemyslelismy ze dla tymika by bylo niebardzo......................miesiac temu jechal 900 km i teraz znowu 900 i za 2 tygodnie spowrotem tu 900 wiec oszczedzilismy mu..............zalezy jak mlody bedzie mial jakies wolne moze swieta albo za rok

ja oczywiście piszę sie na takie spotkanko ;D :D

DASARIA pisze:
Niuńka pisze:

u nas też czasem tak wygląda drinkowanie,
ale teraz przeżywamy II MIesiąc miodowy i wszystko robimy razem
hi hi hi

No to tylko pozazdrościć i pogratulować!!!!!

A jeśli chodzi o kąpanko to ja zawsze wieczorem prysznic, i właśnie jak jest gorąco to w cdiągu dnia zdarzy sie jeszcze ze dwa razy zimny prysznic, ale wieczorem to zawsze!! Mój J to wieczorem i rano przed praca szybki prysznic.

DASARIA pisze:
kolorowa_kredka pisze:
DASARIA pisze:
no wlasnie asiu nie wiem ??? ale mialam wlasnie pisac ze jak juz przyjade to na bank spotkamy sie z hanti ;D i pewnie jakies zoo we wroclawiu z wami wroclawiankami sie zaliczy albo cosik ;D a kiedy nie wiem mlody chcial teraz jechac bo ma 2 tyg urlopu ale przemyslelismy ze dla tymika by bylo niebardzo......................miesiac temu jechal 900 km i teraz znowu 900 i za 2 tygodnie spowrotem tu 900 wiec oszczedzilismy mu..............zalezy jak mlody bedzie mial jakies wolne moze swieta albo za rok

ja oczywiście piszę sie na takie spotkanko ;D :D
JA TEŻ JA TEŻ!!!!!! ;D ;D ;D ;D

reklama
Martuska pisze:
Joaska pisze:
czesc asiu :)\

zmykan na chwileczke do wanny :)

Asiu nie odbierz mnie zle, a raczej pomysl ale ciekawska :p Ale juz kiedys mnie to zastanowilol jak niektore pisaly rano, ze leca się kapać. Kapiecie się dwa razy dziennie czy tylko rankiem?
Ja się kapie wieczorem i rano to tylko buzia, zęby, no chyba, ze jest gorąc to wtedy w trakcie dnia jeszcze, albo jak mam golic nogi w ciagu dnia ;D W zyciu zdarzylo mi sie moze z 3 razy, ze poszlam spac nieumyta ::) Jakos nie dam rady, nawet ja wstawiona jestm po imprezie to ide do lazienki :D ;) Za to moj los lubi czasem myc sie z rana tylko ::)

ja też ZAWSZE kąpię się wieczorem, w ciągu dnia czasem i zawsze kąpię się przed jakąś imprezką lub jak maja przyjśc goście itp. ale wieczorem mimo to i tak się kapię  ;D

Do góry