reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

tusia ;D :-*

witaj melciu po szybkim urlopiku :-*

hej babulce :)

ja tak przelotem, tymi spi mlody po mleko pojechal a ja umylam wlosy i pranko wstawiam i do kuchni ide sprzatac .........o kurde przypomnialo mi sie ze golabki mialam w koncu dzis robic to nic lece golabki robic a chcialam poodkurzac ale to mlody sie tym najwyzej zajmie jak wroci ::)

ok uciekam bo czas mnie goni.................

buziaki milego dzionka :-*

reklama
AniaSzwarc pisze:
Ach Kredzi, jak uczulenie Tymiego??...mój KUbek teraz tez zsypany ale dostał kropelki fenistil i przechodzi ładnie...

jeszcze tylko ani odpowiem moja droga tymi jakos roznie ma bo ostatnio co fotki pokazalam mial strasznepozniej zniknelo a teraz ma takie w sumie nic minimalne jakies zmianki takie pokrzywki niewidoczne prawie

witam
nadrobiłam z grubsza dobrze że dużo nie piszecie to jakos wyrabiam my dzisiaj jesteśmy u dziadków(moich rodzicow) i totalne lenistwo panuje krzysiek sobie biega a ja nadrabiałam kawke wypiłam itp ;D ;D ;D ;D

czesc
a co tu dzis takie pustki ???

Joasiu no pewnie ze zapraszam ;D

u nas dzis znowu upalny dzien i pewnie popluskamy w basenie bo tylko do jutra bedzie otwarty :-[ i koniec ...tu juz w sklepach zaczynaja sie wystawy jesienno-zimowe i gdzie niegdzie mozna znalesc mikolaja ::) :p

mania pisze:
aha na wypadek gdyby moj gosciu kochany tu zagladal ::) ::) ::)

do pracy Kochanie do pracy ;D :p :-*
hi hi hi :)

pustawo tu dzisiaj wyjątkowo...

ja za chwilkę spadam do Wa-wy ale juz ledwo dzis chodze...jak ja bym się chciała wyspac ......

Kredziu , super ze juz Tymiemu znikają krostki...dzis Kubie tez się wszystko wchłonęło, a wyglądało bardzo nieciekawie

Hej :)

Nadrobilam troche zaległości. Ostatnio coś mi nie po drodze na BB... mam mnóstwo pracy i jakiś totalny spadek energii... no a chyba nie moge za bardzo odstawać, bo spotkanko tuż tuż i trzeba być na bieżąco  ;) :laugh:

Iwon - super że wróciłaś. My tez wakacje spędziliśmy z malym. I tez bylo super, aczkolwiek bylsmy niekoniecznie wyspani  ;) :)

A Mackowi rosną teraz ząbki czwórki [trzy już sa wyczuwalne, czwarta prześwituje] i na dodatek wczoraj zobaczylam juz przebijającą się trójeczke. Normalnie hurtowo zębulce rosną  ::) Noski kiepskie przez to, ale musze przyznac, że spokjniejsze niż gdy Maciejek był młodszy.

Maniu - a czy Wy wracacie w październiku juz tak na stałe?

Tusiu - ja tez gdy pierwszy raz miałam leciec samolotem to myślałam że dostanę zawału. Bałam sie uczucia klaustrofobii, wypadku, terrrooryzmu wtedy na szczęście jeszcze tak nie było  ::) Ale już w trakcie pierwszego lotu strasznie mi sie spodobalo i teraz uwielbiam latac! Pomysl - takie stewardesy latają nawet kilka razy dzienne i przez tyle lat nic im nie jest. Będzie dobrze  :-* :-* :-*

Martusiu, ja dla odmiany nie potrafię do pracy iść bez porannego prysznica. Wieczorem to robię tylko jakieś chlapanko w łazience, a rano prysznic obowiązkowy! Tym bardzie teraz gdy nocki różne bywają - to super metoda na rozbudzenie i odświeżenie. I wiecie co? ............ Ja zawsze prysznic kończę polewaniem zimną wodą ;D Juz tak od kilku lat, żeby do końca zycia mieć jędrne ciałko 8) 8) 8)

reklama
czsec GAzelko!!!

ja wracam z dziecmi prawdopodobnie pod koniec pazdziernika a duzy musi tu jesszcze zostac  :p :-[ ::) i dociagnac do konca wszystkie sprawy
ale czy na stale do pl ::) pewnie nie :( choc nie jest powiedziane ;)

aaa co do prysznica MArtus zapomnialam Ci napisac ja nie zasne bez prysznica wieczornego i rano to samo  ::) nie funkcjonuje bez wody na glowie  ::)

Do góry