reklama
Mati ma łożko z Ikei, ale ten ogranicznik nie jest na całej długości boku.my zaraz po remoncie zabieramy się za kupno łóżeczka A dzis w ikei znalazlam specjalne ograniczniki dla dziecka zeby nie spadl na podloge. !"
a to barierka:
Sięga tam mniej więcej do połowy(ale chyba mniej niż więcej).
Już kolejna noc spi sam w pokoju na nowym łozku i jest baaardzo z siebie dumny
A ja z niego oczywiście, choć czasami ograniaja mnie jakies takie niepokoje.Ale czas pracuje na moją korzyść;-), więc licze , ze niebawem wszytsko będzie oki.
Prosze jakie rezolutne dziecko.;-);-);-)wracając na chwile do tematu nocniczków to...chyba wykrakałam że mnie Klaudia natchnie na odnocnikowanie... przed chwilą Kuba wciął nocniczek kazał sobie zdjąc pieluszkę, usiadł na nocniku i choc nic nie zrobił to to dobrze skomentował "siu siu - nie ma" ;-) chyba musze się za ten temat zabrac juz na poważnie ...
O to jest osoba, kóra w kwestii nowego łożka malucha wie pewnie najwięcej.;-).Jeżeli chodzi o spanie w "dorosłym" łóżku to Daria śpi na takim już jakieś pół roku i oczywiście śpi w swoim pokoju. Przechodziliśmy etap przychodzenia w nocy do naszego łóżka, ale to już historia .
Etap przechodzenia do nas nie wchodzi jeszcze w rachube, ale pewnie wszytko przed nami.
W kazdym bądź razie licze, ze Mati weźmie przykład z Darii i pokocha nowe wyrko;-)
A teraz idę spac.Dobranoc!
DASARIA
lipcowe mamy '05
O to jest osoba, kóra w kwestii nowego łożka malucha wie pewnie najwięcej.;-).
Etap przechodzenia do nas nie wchodzi jeszcze w rachube, ale pewnie wszytko przed nami.
W kazdym bądź razie licze, ze Mati weźmie przykład z Darii i pokocha nowe wyrko;-)
A teraz idę spac.Dobranoc!
heheh na pewno, w koncu tego samego dnia się urodzili
trzymam kciuki
elfiko
lipcowe mamy ´05
Dzień dobry kochane lipcóweczki :-) ( nie ma Joasi wiec ja ją zastąpie w powitaniu ):-)
U nas tak właśnie było jak Grzesiu wyjechał ale pomalutku juz wszystko wraca do normy
Mam nadzieje,ze u was bedzie podobnie
Może ma to zwiazek z wyjazdem R.? Zastanawiałas sie nad tym Joasiu?Kuba własnie zrobił kupe na podłoge
zła jestem bo znowu zaczał robic siku w majtki.............
qrcze :-(
ale od poniedziałku biore sie za Niego powaznie!!!
U nas tak właśnie było jak Grzesiu wyjechał ale pomalutku juz wszystko wraca do normy
Mam nadzieje,ze u was bedzie podobnie
hehe dzieki Dasko ,kochana jesteś ale Ty nie musisz nigdzie S. wysyłac bo zawsze super wygladaszElfik- piękna z Ciebie "słomiana wdowa",
ja chyba też muszę mojego męża gdzieś wysłac, bo patrząc na Ciebie widac, że rozłąka służy ;-)
kate332
lipcowe mamy'05
WITAM
co się stało że dzisiaj napisała posta tylko elfiko????? wiem że dziewczyny są na spotkaniu ale reszta też się obija (i ja )
my dzisiaj byliśmy na basenie (krytym) Krzysiek oszalał nie chciał z tamtąd wychodzić, opuszczaliśmy wodę z rykiem i ryczał za każdym razem jak tylko przypomniało mu się słowo basen (cały dzień) a apogeum ryku nastąpiło przed pójściem spać przez prawie godzinę wył że nie może iść spać tylko chce iść na basen :sick:
ale chyba w końcu usnął bo łoś opowiadał mu jakieś bajki i może go w końcu znużyło (pomiędzy bajkami był oczywiście ryk)
a tak wogóle to niezły nas czeka upał w następne dni, dzisiaj u nas było 33 stopnie w cieniu a jutro ma być cieplej
co się stało że dzisiaj napisała posta tylko elfiko????? wiem że dziewczyny są na spotkaniu ale reszta też się obija (i ja )
my dzisiaj byliśmy na basenie (krytym) Krzysiek oszalał nie chciał z tamtąd wychodzić, opuszczaliśmy wodę z rykiem i ryczał za każdym razem jak tylko przypomniało mu się słowo basen (cały dzień) a apogeum ryku nastąpiło przed pójściem spać przez prawie godzinę wył że nie może iść spać tylko chce iść na basen :sick:
ale chyba w końcu usnął bo łoś opowiadał mu jakieś bajki i może go w końcu znużyło (pomiędzy bajkami był oczywiście ryk)
a tak wogóle to niezły nas czeka upał w następne dni, dzisiaj u nas było 33 stopnie w cieniu a jutro ma być cieplej
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Witam wróciłam:-)
Było super:-)
Było super:-)
reklama