reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzisiaj z racji bycia zakurzona kura domowa postanowiłam troszke sie odkurzyc i od rana pracuje pełna parą :tak:
Gotuje rosół dla Weroniki ( nic ostatnio nie chce jeść a rosołek lubi)
przebrałam juz pościel
wstawiłam brudną posciel do prania
wyniosłam śmieci :-p
narazie tyle
po kawie reszta :tak: a popołudniu grilla robimy rodzinnego :-)

łooooooo kolezanka mnie zawstydza, ja dopiero byłam w sklepie i tyle
ale musze sie za cos wziasc, bo mieszkanko wyglada jakby tornagdo je nawiedziło!!!

elfik dla mnie tez rewelacyjnie wygladasz w nowej odslonie:-)
dzieki Aniu :-)
Nie dziwie Ci sie,że tęsknisz za Jasiem
Podziwiam Cie bo ja nie wiem czy bym puściła Weronike na tak długo z domku
ale z drugiej strony rozumiem ,ze to dla Ciebie duża pomoc i troszke odpocząc wtedy możesz od ciaglej pracy przy dwójce dzieci.
Wczoraj miałam okazje zostac na troche z moją Weroniką i Laurką sama i chyle czoła przed mamami takich dwójeczek.
Ja bym nie dała rady chyba :no:

dobra baby ja znikam, musze sie wziasc za cos bo przyrosne do krzesła............

narazeczka i do wieczorka

dla Wszystkich grillujacych dzisiaj dobrej zabawy!!!:rofl2::happy2::happy2:

elfik widzę w nowej odsłonie hmmmmmm no ślicznie normalnie

u nas zrobiło się ciepło słoneczko przygrzewa, ale coś sie zaczyna chmurzyć mam nadzieje że nie na deszcz :no: bo juz mam dość takiej pogody, miałam sie troche dzisiaj poopalać ale jak sie będę tak zbierać to słońce zajdzie i najwyżej zmoknę

Cześć lipcówki :-)

Wróciłam cała i zdrowa. Kornelek teraz śpi, a łosia chwilowo nie ma, więc siadam na moment przy kompie. Niestety, jak tylko M. wróci, pewnie mnie zaraz od niego oderwie. Stęskniony baardzo ;-) Mam nadzieję, że dzieci z tego nie będzie :-p

Bardzo dziękuję WAM za życzenia dla mojego dwulatka. Sama też składam spóźnione dla naszych solenizantów. :elvis:

Elfik, fryzurka szałowa, naprawdę! Wyglądasz bardzo zalotnie :tak:

Nadrabiam dalej, póki mogę..

reklama
Do góry