reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Melduje sie i ja:-).
Powiem na razie tyle: z dwojka dzieci to ja juz na pewno wiecej nie jade na zadne spotkania;-):-):rofl2:(nowe doswiadczenie tez bylo potrzebne).
Bylo bardzo milutko - nowe twarze okazaly sie oczywiscie rownymi babkami - chociaz niewiele mialam czasu na pogawedki z nimi:-p:rofl2:.
Szczegoly i zdjecia na spotkaniowym zamieszcze pewnie najwczesniej jutro.
Do zobaczenia babeczki:-)

noo Aniu i tak jesteś odważna, niestety nasze dzieci są jeszcze w wieku kiedy niewiele jest w stanie je zainteresować na dłużej

my np dzisiaj wzięliśmy Krzysia do kościoła co okazało się jedną wielką pomyłką, obydwoje z łosiem biegaliśmy za nim po koście potem wyszliśmy na zewnątrz i biegaliśmy wokół kościoła

oooo ja widze ze juz sie baby zameldowały..............:-p:-p

wrocilismy po 21, jestesmy wykapani po brudzie pociagu ale było super.
dzieciaczki super sie bawiły..........cudownie było na Nie popatrzec!!!

a teraz ide spac kochane, mam dosc, jutro wiecej opowiem, zreszta pewnie wiecej sie dowiecie nie tylko ode mnie :happy2::happy2:

ps. aniu dzieki kochana za szanse uwiecznienia tak pieknych, dzisiejszych chwil!!!:elvis::elvis:

Cześć babeczki:-)
padam z nóg, tak tęskniłam za tym upałem a po dzisiejszym dniu mam dosyć:crazy:
imprezka się udała chociaż tylko w gronie rodzinnym, ale dajcie spokój z tymi ciastami, sałatkami itd..przy tym cieple, wszystko sie rozpływa:wściekła/y::wściekła/y:

Lipcówki czekam na zdanie relacji ze spotkanka i na jakies fotki:-):-):-)

hejo
u nas tez dzisiaj byl straszny upał ale mój mąz miał gorzej ( jakies 40 stopni)
jesli chodzi o spotkanie to czekam na fotki booo szczegóły już znam :tak::-p:-D
Dobranoc lipcóweczki :elvis:

reklama
Do góry