reklama
Cześć dziewczyny, już zrobiłam rozeznanie z całego tygodnia co się tu działo i normalnie jestem w szoku...
O jejuniu! Co z tymi chorobami! Dziewczyny strasznie żal mi Waszych dzieciaczków i Was e-mamo, Klaudia, Elfiko trzymajcie się! Wracajcie wszyscy do zdrowia!
O jejuniu! Co z tymi chorobami! Dziewczyny strasznie żal mi Waszych dzieciaczków i Was e-mamo, Klaudia, Elfiko trzymajcie się! Wracajcie wszyscy do zdrowia!
podobnie jest u mnie niestetya miałam jeszcze napisać,że mój łoś w ogóle nie słyszy
nocnych wybudzeń Otylci...........i wiecznie twierdzi,
że ja cosik sobie urajam
elfiko
lipcowe mamy ´05
Dzieki Kateojjj Elfiku trzymam qciuki żeby się choróbsko na was nie przeniosło
a tak na marginesie to fajny masz suwaczek
elfiko
lipcowe mamy ´05
Cześć dziewczyny, już zrobiłam rozeznanie z całego tygodnia co się tu działo i normalnie jestem w szoku...
W "Szkle kontaktowym" pokazali taki filmik (chyba koreański) jak złożyć podkoszulek w 2 sekundy (dosłownie dwoma ruchami). No i to działa i fajnie się składa. Na spotkaniu w marcu wam zademonstruje, bo nie wiem, jak to opisać :-)
Ja kiedyś oglądałam coś podobnego ale nie Szkle, ale może o to chodzi Składanie koszulki - Video - INTERIA.PL - Śmieszne filmiki, filmy, reklamy, teledyski
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, czy tez od kilku dni za każdym razem musicie sie logować, gdy chcecie wejść na BB? Zawsze zaznaczam opcję, żeby pamiętało moje logowanie i ciągle musze je mimo to powtarzać.
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Witajcie kobialki pozna pora.
Kasienko dzieki z ate podwojne buziaczku. Ciagle sobei mysle, ze zadzwonie wreszcie do ciebie tym skypem i nie wychodzi mi:-(
Gratulacje wspanialomyslnego meza Gazelko. A widzisz wystarczylo na niego troszeczke sie pozalic i juz lepiej ;-)
Tak na marginesie to ja nei widze Elfikowego suwaczka, ale Kate Twoje, piekne "syskie cy" widze ;-)
Edziu zdrowka, zdrowka, zdrowka dla Juleczki. niech to sie wreszcie u was skonczy:-(
i ja tak zajrzałam z doskoku:-)
Martusiu witaj serce z nowu z nami:-)
już wczoraj miałam Cię przywitać i mi umknęło
za to dzisiaj podwójne buziaki
Kasienko dzieki z ate podwojne buziaczku. Ciagle sobei mysle, ze zadzwonie wreszcie do ciebie tym skypem i nie wychodzi mi:-(
hejo
Uf... dzisiaj łoś wstał od rana przeszczęśliwy, zajął się dzieckiem i zamknął drzwi od pokoju w którym spałam, żebym nie wybudzała się. Zanim wstalam pół mieszkania było sprzątnięte Dotychczas Wam zazdrościłam takich przebłysków mądrości u facetów, no a dzisiaj nawet do mnie szczęście trafiło
A teraz Maciek śpi. A my idziemy sobie poleżeć po obiadku
Gratulacje wspanialomyslnego meza Gazelko. A widzisz wystarczylo na niego troszeczke sie pozalic i juz lepiej ;-)
ojjj Elfiku trzymam qciuki żeby się choróbsko na was nie przeniosło
a tak na marginesie to fajny masz suwaczek
Tak na marginesie to ja nei widze Elfikowego suwaczka, ale Kate Twoje, piekne "syskie cy" widze ;-)
Edziu zdrowka, zdrowka, zdrowka dla Juleczki. niech to sie wreszcie u was skonczy:-(