reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej baby,
jakby to jednym słowem...

masakra w teksasie :zawstydzona/y::no:

nie spałam w nocy prawie, młoda dawała równo na dwa końce...
ech

Dziś zjadła rano parę chrupek kukurydzianych, czekam co dalej :sick:

O rany rzeczywiście to trwa już kilka dni!!!
E-mamo idźcie do lekarza, bo jeszcze mała sie odwodni.Widocznie potrzebne sa inne leki.

reklama
Własnie połozyłam Mateja spać.
Wczoraj mieliśmy gości i mały zasnął po 22.:szok::szok:Pierwszy raz w życiu to się jemu zdarzyło.:szok:
Obudził się o 8.
I teraz już jest spiący.:szok::szok:
Pisze już ponieważ moje dziecie coraz rzadziej zasypia w dzien.:baffled:

baby poluje na tez zakiet.........fajny????:confused::confused::baffled:

161832805

hejo :)

Uf... dzisiaj łoś wstał od rana przeszczęśliwy, zajął się dzieckiem i zamknął drzwi od pokoju w którym spałam, żebym nie wybudzała się. Zanim wstalam pół mieszkania było sprzątnięte :szok: :szok: :szok: Dotychczas Wam zazdrościłam takich przebłysków mądrości u facetów, no a dzisiaj nawet do mnie szczęście trafiło :elvis:

A teraz Maciek śpi. A my idziemy sobie poleżeć po obiadku :cool2:

hehehe

mam nadzieje ze dzisiaj wszystcie Rafały takie dobre!!!
chociaz moj spi, a ja szaleje z Kuba.........tzn on szaleje a ja sie dostosowywuje hehe ;-);-):-):-):-):-D

Klauduś cieszy mnie fakt,że u Was jest ogromna poprawa
i Maciuś nadrabia zaległe jedzonko,kochana obys i Ty wreszcie stanęła
na nogi:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Dzięki Hanti :elvis: :elvis: :elvis: U nas dzisiaj jest PRZEsuperowo. Ja się czuję, jak nowonarodzona, nic mnie nie boli, nie latam do kibelka co pięć minut i w ogle mogłabym góry przenosić :-) :-) :-)

Helo :)

Klaudia, o co chodzi z tym patentem z podkoszulkami?????? Umieram z ciekawości :)
:tak:

W "Szkle kontaktowym" pokazali taki filmik (chyba koreański) jak złożyć podkoszulek w 2 sekundy (dosłownie dwoma ruchami). No i to działa i fajnie się składa. Na spotkaniu w marcu wam zademonstruje, bo nie wiem, jak to opisać :-)

Ciekawe jak tam Juleczka emamy?????????? Edzia dzisiaj dzwoniła, że malutka znowu ma biegunkę i wymiotuje. Kurcze mam nadzieję, że juz lepiej się czuje biedulka :no:

witam
przesyłam buziaki dla e-mamy i Julki :elvis: żeby szybko doszły do siebiie
kurcze znowu nie miałam kiedy zajrzeć na bb :no: i od jutra też będzie kiepsko

W "Szkle kontaktowym" pokazali taki filmik (chyba koreański) jak złożyć podkoszulek w 2 sekundy (dosłownie dwoma ruchami). No i to działa i fajnie się składa. Na spotkaniu w marcu wam zademonstruje, bo nie wiem, jak to opisać :-)
kurcze klina mi zabiłaś Klaudia ciekawa jestem jak to działa a tez nie widziałam w TV:crazy: :oo2:

reklama
Do góry