reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mój G ma zapalenie oskrzeli jak nic, kaszle okropicznie a dzisiaj jeszcze musiał na noc do roboty iść,mam nadzieje że mu sie nie pogorszy - w każdym bądz razie jak mi dziecka nie zarazi to będzie cud :sick:

reklama
ojjj Elfiku trzymam qciuki żeby się choróbsko na was nie przeniosło :elvis:
a tak na marginesie to fajny masz suwaczek :tak: :cool2:

Cześć dziewczyny, już zrobiłam rozeznanie z całego tygodnia co się tu działo i normalnie jestem w szoku...
O jejuniu!:szok: :szok: Co z tymi chorobami!:no: Dziewczyny strasznie żal mi Waszych dzieciaczków i Was e-mamo, Klaudia, Elfiko trzymajcie się! Wracajcie wszyscy do zdrowia!:elvis:

Cześć dziewczyny, już zrobiłam rozeznanie z całego tygodnia co się tu działo i normalnie jestem w szoku...
O jejuniu!:szok: :szok: Co z tymi chorobami!:no: Dziewczyny strasznie żal mi Waszych dzieciaczków i Was e-mamo, Klaudia, Elfiko trzymajcie się! Wracajcie wszyscy do zdrowia!:elvis:
:elvis: :elvis: :elvis:

chciałam wam napisć coś ciekawego a najlepiej jeszcze mądrego ale tylko patrzę tępo w ekran i nie wiem od czego zacząć :eek: :baffled: :sick: :crazy: :unsure:

Dziewczyny, czy tez od kilku dni za każdym razem musicie sie logować, gdy chcecie wejść na BB? Zawsze zaznaczam opcję, żeby pamiętało moje logowanie i ciągle musze je mimo to powtarzać.

reklama
Witajcie kobialki pozna pora.

i ja tak zajrzałam z doskoku:-)

Martusiu witaj serce z nowu z nami:-) :elvis: :elvis: :elvis:
już wczoraj miałam Cię przywitać i mi umknęło:baffled:
za to dzisiaj podwójne buziaki:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Kasienko dzieki z ate podwojne buziaczku. Ciagle sobei mysle, ze zadzwonie wreszcie do ciebie tym skypem i nie wychodzi mi:-(

hejo :)

Uf... dzisiaj łoś wstał od rana przeszczęśliwy, zajął się dzieckiem i zamknął drzwi od pokoju w którym spałam, żebym nie wybudzała się. Zanim wstalam pół mieszkania było sprzątnięte :szok: :szok: :szok: Dotychczas Wam zazdrościłam takich przebłysków mądrości u facetów, no a dzisiaj nawet do mnie szczęście trafiło :elvis:

A teraz Maciek śpi. A my idziemy sobie poleżeć po obiadku :cool2:

Gratulacje wspanialomyslnego meza Gazelko. A widzisz wystarczylo na niego troszeczke sie pozalic i juz lepiej ;-)

ojjj Elfiku trzymam qciuki żeby się choróbsko na was nie przeniosło :elvis:
a tak na marginesie to fajny masz suwaczek :tak: :cool2:

Tak na marginesie to ja nei widze Elfikowego suwaczka, ale Kate Twoje, piekne "syskie cy" widze :tak: ;-)

Edziu zdrowka, zdrowka, zdrowka dla Juleczki. niech to sie wreszcie u was skonczy:-(

Do góry