Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Za to ja mam tez nie za wesola wiadomosc, moj synek kochany dzisiaj ukruszyl sobie znacznie prawa, gorna jedynke :-( Tak zaryl zebami w panele, ze az slad zostal na podlodze, a jedynka poszla po skosie. Dodatkowo warge rozbil. Cale szczescie, ze zab caly nei wypadl, bo jak go porwalam z tej ziemi to wydawalo mi sie, ze lewa jedynka sie kiwa, a zalana byla krwia (z wargi).
Niestety przyjdzie nam czekac z 4 lata na kolejne zeby, zeby ten uszczerbek zniknal.
Przytargalam z Polski takie autko, co mu moi rodzice kupili. Siedzial na nim i oparl sie calym soba o kierownice, wtedy go przewazylo i nawet nie mogl sie rekami obronic, bo te rece na kierownicy mial przycisniete swoim cialkiem. Aaaaahhh :-( I tak to dzielnei zniosl, za to ja mialam placz na koncu nosa.
Moze dentysta jakos mu dosztukuje tego mleczaka?
Gazelko, ja wchodze na bb normlanie, bez problemow.
Niestety przyjdzie nam czekac z 4 lata na kolejne zeby, zeby ten uszczerbek zniknal.
Przytargalam z Polski takie autko, co mu moi rodzice kupili. Siedzial na nim i oparl sie calym soba o kierownice, wtedy go przewazylo i nawet nie mogl sie rekami obronic, bo te rece na kierownicy mial przycisniete swoim cialkiem. Aaaaahhh :-( I tak to dzielnei zniosl, za to ja mialam placz na koncu nosa.
Moze dentysta jakos mu dosztukuje tego mleczaka?
Gazelko, ja wchodze na bb normlanie, bez problemow.