reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
taaa grzeczna to ona bywa 15 minut raz dziennie ale dziekuje :-)Właśnie oglądnęłam Weroniczkę układającą puzzle :-) No niezła zdolniacha! Elfik nam tu nagadał jaka to z niej rozbójnica, a tu grzeczniutkie dziecko, jak aniołek :-)
Stasznie dziękuję za miłe przyjęcie mnie i obiecuję, że będę tu często, jak tylko się da... . Kurczę, bardzo żałuję, że nie trafiłam tu jeszcze wtedy, kiedy byłam w ciąży... tyle miałam pytań i tak się bałam tego, co mnie czeka. Na szczęście wszystko potoczyło się ok i cieszę się, że tu jestem...buziaki
:-):-):-):-)bardzo dziękuję za zaproszenie
To jeszcze obiecaj, że niebawem skorzystasz
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Moooma przylaczam sie do wspolczuc. Trzymaj sie dzielnie, tak to smutno jest jak czlowiek najpierw sie ciezy i oswaja z mysla a potem tak na niego spada ten smutek jak grom z nieba. Oby radosci z Garbysi nei zabraklo teraz
Alek podskakuje na jednej nozce druga sie podpierajac. Kubus musi slodko wygladac, chcialbym go zobaczyc.
Elfiku ja z mila checia dodam to do chomika, ale nei mam o nim bladego pojecia. co to jest , gdzie to jest? Juz sie przewijalo kilka razy ale jakos ignorowalam
A muzyke dla dzieci z cyklu Baby Einstein sciaglam poprostuz netu. Dawno temu Mania zachecala
Niesi i ja zycze duuuzej ilosci postow. jak masz na imie Agnieszka moze?
Weronika już zaczyna tak podskakiwac nie zawsze jej sie udaje i wtedy ląduje na pupie ale ćwiczy dzielnie
Martusiu a czy Tego Mozarta dałoby sie jakoś wrzucic np do chomika? Chętnie posłuchałabym z dzieckeim czegoś innego niz tylko alo papa
Witaj niesia , zapraszamy do nas
Alek podskakuje na jednej nozce druga sie podpierajac. Kubus musi slodko wygladac, chcialbym go zobaczyc.
Elfiku ja z mila checia dodam to do chomika, ale nei mam o nim bladego pojecia. co to jest , gdzie to jest? Juz sie przewijalo kilka razy ale jakos ignorowalam
A muzyke dla dzieci z cyklu Baby Einstein sciaglam poprostuz netu. Dawno temu Mania zachecala
Ojej, :-( Caluski dla Kubusia. Aniolki czuwaja, ze sobie nie zrobil jeszcze gorzej. ja pomyslalam o zebach. Moglby je sobei wypic, albo przygryzc warge, wtedy szycie murowane:-( . Szczescie w nieszczesciu, niech sie goji szybciutko.ale miałam baby wczoraj dyzur.........jejusku, myslalam ze połoze sie na podłodze i bede lezec az do 19......
jeszcze po powrocie do domu KUba spadł z krzesła i uderzył buzia o blat w kuchi, rozwalił porzadnie warge i wedzidełko na gorze wargi....juz myslalam, ze wroce do pracy tym razem po pomoc, ale jakos dałam rade, ale lało sie strasznie........
Niesi i ja zycze duuuzej ilosci postow. jak masz na imie Agnieszka moze?
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Jeszcze Kredzi chcialm napisac, ze z tym biciem to chyb ataki okres teraz. Alek tez na nas reke podnosi, ale jak mu przypomne to zaraz mnie caluje w policzki oba, czolo (0odgarnajac mi przy tym wlosy, slodki jest) i mowi "pesiasiam" ;-)
reklama