reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Właśnie oglądnęłam Weroniczkę układającą puzzle :-) No niezła zdolniacha! Elfik nam tu nagadał jaka to z niej rozbójnica, a tu grzeczniutkie dziecko, jak aniołek :-)

reklama
:laugh2: Stasznie dziękuję za miłe przyjęcie mnie i obiecuję, że będę tu często, jak tylko się da...:tak: :tak: :tak:. Kurczę, bardzo żałuję, że nie trafiłam tu jeszcze wtedy, kiedy byłam w ciąży... tyle miałam pytań i tak się bałam tego, co mnie czeka. Na szczęście wszystko potoczyło się ok i cieszę się, że tu jestem...buziaki:wink:

DASARIA my mamy do wanny taką matę, bardzo fajna, taka jakby trawka. Milutko sie na niej siedzi i co najważniejsze nie ślizga. Kosztowała cos około 30 zł.

Moooma przylaczam sie do wspolczuc. Trzymaj sie dzielnie, tak to smutno jest jak czlowiek najpierw sie ciezy i oswaja z mysla a potem tak na niego spada ten smutek jak grom z nieba. Oby radosci z Garbysi nei zabraklo teraz:tak:
Weronika już zaczyna tak podskakiwac :tak: nie zawsze jej sie udaje i wtedy ląduje na pupie ale ćwiczy dzielnie :tak:
Martusiu a czy Tego Mozarta dałoby sie jakoś wrzucic np do chomika? Chętnie posłuchałabym z dzieckeim czegoś innego niz tylko alo papa :-p :tak:

Witaj niesia , zapraszamy do nas :tak:

Alek podskakuje na jednej nozce druga sie podpierajac. Kubus musi slodko wygladac, chcialbym go zobaczyc.

Elfiku ja z mila checia dodam to do chomika, ale nei mam o nim bladego pojecia. co to jest , gdzie to jest? Juz sie przewijalo kilka razy ale jakos ignorowalam:zawstydzona/y:
A muzyke dla dzieci z cyklu Baby Einstein sciaglam poprostuz netu. Dawno temu Mania zachecala:tak:

ale miałam baby wczoraj dyzur.........jejusku, myslalam ze połoze sie na podłodze i bede lezec az do 19......

jeszcze po powrocie do domu KUba spadł z krzesła i uderzył buzia o blat w kuchi, rozwalił porzadnie warge i wedzidełko na gorze wargi....juz myslalam, ze wroce do pracy tym razem po pomoc, ale jakos dałam rade, ale lało sie strasznie........
Ojej, :-( Caluski dla Kubusia. Aniolki czuwaja, ze sobie nie zrobil jeszcze gorzej. ja pomyslalam o zebach. Moglby je sobei wypic, albo przygryzc warge, wtedy szycie murowane:-( . Szczescie w nieszczesciu, niech sie goji szybciutko.

Niesi i ja zycze duuuzej ilosci postow. jak masz na imie Agnieszka moze?:-p

Lila, informuj nas koniecznie co z tym okresem:baffled: :eek: ;-)

I taks ie przywitalam i zegnam.
Pedze do mojego mezusia, chyba dzisiaj juz nici z matmy. Ostatnio jakos sporo odrabiamy:-p ;-)

Jeszcze Kredzi chcialm napisac, ze z tym biciem to chyb ataki okres teraz. Alek tez na nas reke podnosi, ale jak mu przypomne to zaraz mnie caluje w policzki oba, czolo (0odgarnajac mi przy tym wlosy, slodki jest) i mowi "pesiasiam" ;-)

reklama
a ja lece juz spac ale musze wam cos napisac
na forum znalazłam dziewczyne z Wolsztyna!!!!!!!!! :szok: :-D :szok: :-D :szok: :-D :szok: :-D
no z mojego małego zadupiska laska na BB :szok: :szok: :szok:
to jak wygrana w totka:-D :-D :-D jedna na milion :-D :-D :-D :-D :-D

no i najlepsze ze mnie zna :cool2: :cool2:

ale fajowsko heheeee:-D :-D :-D

Do góry