reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

i jestem jak obiecałam ale widze tu pustki....

troche mi zajeło ogarniecie mieszkania a i tak nie jest jak bym chciała :sick:
jeszcze łazienka i wc do zrobienia no i obiad pzrede mna :sick:
no i taki wolny dzien...jedyny w tygodniu

za to przy sobie porobiłam co chciałam
mialam jeszcze maseczke na buzke w planach ale ......chyba pojde ja nałozyc:happy:
dziecko spi,K w pracy......spokoj cisza :happy:

reklama
pamietacie moje plamienia??
utrzymywały sie az 5 dni!!!
postanowilam wiec zrobic test ciazowy.....no i wyszedł jak dla mnie....hmm... pozytywnie:confused: :confused:
taki jakis 'słaby', tzn. tej drugiej kreseczki na pierwszy rzut oka nie widac za bardzo ale jak sie czlowiek przyjrzy to tak....
z Mili mialam podobnie ale była bardziej widoczna

no wiec pognałam na drugi dzien po drugi test i wyszedł negatywnie
takze nie wiem o so chosi i czekam na @

zdaje mi sie ze to jakies wariacje hormonalne
ten guz w piersi co wyczułam w Sylwestra
oczywiscie samoistnie zniknął:dry:

brzuch mi napeczniał, wiec czekam na @

Wiecie co? Mackowi się cos poprzestawiało i od 4 dni wstaje rano między 8 a 9, a nie tak jak dotychczas między 6 a 7 :-) Nie wiem skąd nagle ta zmiana, ale jestem z tego powodu bardzo HAPPY :-) :-) :-) :-)

a w tym tygodniu w czwartek bedziemy w Poznaniu
jedziemy do biura paszportowego wyrobic sobie paszporty :-D

dlatego ze....K w ciagu dwoch tygodni moze sie zwinąć do Norwegii
wydzwaniaja co jakis czas do niego i chyba cos z tego bedzie
ale paszport mu sie przeterminował,mi tez a Milenie trzeba wyrobic bo nie jestesmy malzenstwem wiec oboje musimy podpisac pozwolenie jakies
bo jak K by pojechał to lezymy....

jejku ale sie dzieje :szok:
ciesze sie i sie boje

ciesze sie ze Norwegia bo siora i szwagier juz tam saod dwoch lat (siora wiecej w PL no bo dzieciaki do szkoly chodza)
to oni nas tak namawiali na Norkow
mowia ze bardzo sympatyczni ludzie
mimo ze tam jest j. norweski to angielski umia wszyscy takze nie ma problemow z komunikacją

ogladałam zdjecia i filmiki jakie nagrali i naprawde piekna okolica

szwagier mieszka 15km od Oslo a K ma byc jakies 40km od Oslo.....troche glupia robota bo cos przy produkcji warzyw....ale to tak na zaczepnego....dalej szuka w swoim zawodzie jako inzynier

poczytałam i tak:

Mooma serdecznie wspolczuje :-( :-( trzymaj sie kochana :elvis: :elvis: :elvis:

Kasiu k duuuuuzo zdrówka, niech wreszcie wszystkie problemy zdrowotne cie opuszczą bo ile mozna.....:elvis: :elvis: :elvis:

Kredziu i Maniu wspolczuje przezyc szpitalnych i duzo zdrowka dla Tymcia i Gabuni !! :elvis: :elvis: :elvis:

jejku tyle wam chciałam napisac i wyleciało mi z głowki :baffled: ojj kiepska m ma pamiec :zawstydzona/y: :sick:

aaaaaaaaa!!!!!!! witam seredcznie nowa kolezanke!!!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Niesiu zagladaj do nas czesto i pisz gesto :-D :-D :-D czyli duzo :-D :-D

no i mykam
Mili sie obudziła,K napisała ze bedzie z pracy za 30 minut
ide kolacje szykowac

buziaczki

Asiu u mnie zdjec z Sylwka nie bedzie bo spedzałam je z wami przed kompikiem a z łosiem rok przywitałam osobno:dry: ....i tak bywa

reklama
Moja też podobna i też nie specjalnie znam tu ludzi, bo nie mieszkam tu az tak długo.
Dasaria a jak daje ci w kość nuda to zapraszam do mnie na kawe, z tego co wiem nasze dzieciaczki urodziły się tego samego dnia, wiec może się zaprzyjaźnią.:tak::tak::tak:

bardzo dziękuję za zaproszenie :tak: :tak: :tak:

Do góry