reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Trzecia :-)

Agatonik witaj po przerwie i odzywaj się częściej..Z nami rozrywek Ci nie zabraknie :tak: :-)

Mooma, mnie również jest przykro, naprawdę..:-( Życzę Ci, aby czas był dla Ciebie łaskawy i trzymam kciuki :elvis:

Lilka, co tam nabroiłaś? ;-) :cool2:
A co do Norwegii, moja kuzynka wyjechała tam z rodzinką (jedna córeczka w wieku naszych pociech) jakieś dwa miesiące temu i już nie chce wracać do Polski..Ciekawe, dlaczego? :baffled: :rolleyes2:

Ctelyyy:szok: :szok: :szok: :-D :-D :-D

hej babki !

co by tu, co by tu....

Lilka jak @ ??? czyżby Milenie szykowało się rodzeńtwo ?;-) :tak:

Witamy Niesie - nową lipcóweczkę. Jak fajnie, że jeszcze ktoś do nas dołącza :-)

Momma - strasznie mi przykro. :-( Buziaki dla was :elvis:

No i buziaki dla Kubusia w tą spuchnietą wargusię :elvis: :elvis: :elvis:

do Niesi- witaj wśród lipcówek:tak:!
do Mommy- trzymaj się kochana :elvis: :elvis: :elvis:
dla Kubusia- :elvis: :elvis: :elvis: , niech się szybciutko wszystko pieknie goi.:tak:

tymi dalej zasmarkany chodzi choć już mniej rewolucje żołądkowe mu przeszły mi chyba też wracają do normy ale ja jestem zasmarkana z bolącym gtardłem i koszmarnym samopoczuciem !

buziaczki i pozdrowionka !!

Kredzia dobrze, że się odezwałaś:tak: Dużo zdrówka dla Tymcia i dla Ciebie !!!:elvis: :elvis: :elvis:
Zaglądaj do nas częściej, brakuje Ciebie tutaj :elvis:

:laugh2: Kurczę, bardzo żałuję, że nie trafiłam tu jeszcze wtedy, kiedy byłam w ciąży... tyle miałam pytań i tak się bałam tego, co mnie czeka. Na szczęście wszystko potoczyło się ok i cieszę się, że tu jestem...buziaki:wink:

Już nie pamiętam, jak to było jak byłyśmy w ciąży, ale jedno jest pewne - to była (no i jest oczywiście) najlepsza grupa wsparcia na świecie. Żaden psycholog, psychoterapeuta się nie równa z bb (oczywiście na lipcówkach, hehe) :-)

Lilka, czekamy na info @ na bieżąco. :-)

reklama
Do góry