reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Edzia, własnie włączyłam bb i twój post był ostatni. Maciek zobaczył zdjęcie Juleczki i mówi "Juka" :-) Wczoraj jak cos tam pisałam, to mu pokazywałam zdjęcie i mówię, że to jest Julka, hihi. Się chłopak pewnie zakochał :-D Taka laska, to pewnie mu się w nocy śniła :-)

reklama
Lilka, co tam nabroiłaś? ;-) :cool2:
A co do Norwegii, moja kuzynka wyjechała tam z rodzinką (jedna córeczka w wieku naszych pociech) jakieś dwa miesiące temu i już nie chce wracać do Polski..Ciekawe, dlaczego? :baffled: :rolleyes2:

Iwon moj szwagier i siora powiedzieli ze gdyby nie dzieci wogole juz by tu nie przyjezdzali :no:
kochają Norwegie i sa juz tam 2 lata,tzn.szwagier non stop
siora dojezdza do szwagra co jakis czas na chwile,ale wraca do dzieci (17lat i 13), w tym czasie jej przyjaciolka mieszka z dzieciakami,zajmuje sie nimi,gotuje itd.

strasznie sa zakochani w Norwegii
sami Norcy jak mowia sa strasznie miłymi ludzmi
tam ludzie sie nie spiesza :szok:
jak szwagier za szybko pracował to Norweg do niego podszedł i mu powiedzial ze ma zwolnic bo po co tak szybko pracuje? :szok: :szok:

no i krajobrazy....mhmmm...

napisze wam jak to wyglada jesli chodzi o oswiate w Norwegii

szwagier sie smieje ze Norwezka mniej wiecej wyglada tak: wozek,jedno dziecko z jednej strony wozka,drugie z drugiej i widoczny brzuch z nastepnym bobo :-D

tam na dziecko do 18-stego roku zycia daje panstwo
i tak: do 18-stu lat wszelkie ksiazki,zeszyty....do szkoły daje panstwo
jak dzieciak idzie do gimnazjum panstwo daje kieszonkowe mu :szok:
jesli musi mieszkac w internacie...placi za niego panstwo

no i jeszcze cos mi tam mowili ale juz nie pamietam
za duzo tych niusow..

ok ja na 12 do pracy a teraz mykam z Mili na szczepienie zaległe!! z grudnia
bo w grudniu miala te 3-y dniowke i nie mogłam jej zaszczepic
kazali przyjsc w styczniu
wiec lece

papa:elvis:

Dzien dobry.
Melduje sie jako kolejna. Weekend w Zakopanem - tylko malo sniezny:eek: :eek: :eek: .

Pozdrawiam wszystkie nowe panie i te po dluzszej przerwie:-) .

Mooma - :elvis: :elvis: :elvis:

Ania, gratulacje półmetka!!! Jak się czujesz? No i jaki masz brzuszek??? Coś sie twoja Maciejka ociąga z tymi zdjęciami :no: Oj, nieładnie tak lekceważyć koleżanki :-)

reklama
Do góry