reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lipcowe mamy z Wrocławia

Hej dziewczyny!
Jak tam samopoczucie w tak piękny poniedziałkowy poranek? Aż chce się żyć i aż miło mi się spacerowało - nawet do pracy :laugh:

Sarko - to rzeczywiście mieszkamy bardzo blisko siebie :) może będzie dane nam się kiedyś spotkać :)

reklama
aga powiem ci że byłoby miło, tym bardziej że nikogusieńko tu nie znam i nie mam z kim spacerowac oprócz z psami :p a tak to zawsze raźniej...Chodzisz do pracy? daleko? co porabiasz...?
Pogoda dzis rzeczywiście super - oby tak dalej, ale ja humor mam raczej odbiegający od pogody bo ząb mi dokucza juz od dośc dawna, swie wizyty u dentysty mam za sobą a on świnia nie odpuszcza :-[juz jestem załamana i wściekła zarazem, bo ile można się męczyc z przekklętym zębem ::)

Hej!
Może rzeczywiście warto w któryś dzień się umówić i pospacerować.
Ja prcuję, ale też niedaleko - bo na ul. Bora Komorowskiego i niestety do tej pory muszę siedzieć w pracy. Już z chęcią poszłabym do domu, bo troszkę mi i dzidzi głód dokucza, ale zebranie się przeciąga i ....

Oj, to nie zazdroszczę Ci skoro tak bardzo boli Cię ząb. Pewnie warto iść na następną wizytę do dentysty żeby pozbyć się tego wstrętnego bółu.

Trzymaj się i głowa do góry! :)

Hello dziewczyny,frida 27 czy mogłabys zdradzic adresy t6ych hurtowni we wrocku,bo ja znam tylko 2 a mój termin sie powoli zbliza :)

Jasne już piszę:

GRAPOL Sp. zo.o.
- Trasa na Poznań zaraz na wyjeździe z Wrocławia 9:00-17:00
ul. Główna 1a
Wrocław-Psary

Wielkie dzieki,po wyprawke wybieram sie w połowie kwietnia wiec napewno dam znac co kupiłam.A moze wiesz jeszcze gdzie sa slkepy z odzieza ciazowa bo potrzebuje cos eleganckiego( i nie drogiego)na wesele.
Pozdrawiam

reklama
karinko

Zobacz na wątek sklepy internetowe. Tam opisałam jak dojechacdo sklepu 9 miesięcy.

Dzisiaj byłam w Mama i Ja na Kromera. Są tam fajne ciuchy ale trochę drogie. Ja rozglądałam się za czymś bardziej sportowym i kupiłam sobie spódniczkę i bluzkę. Chyba za bardzo zaszalałam. ;D

Do góry