reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lipcowe mamy z Wrocławia

Czeeść Wrocławianko

Elektrolity to potas i sód lekarz kazał mi to robić już dwa razy. Ja nie mam skierowania bo wszystkie badania robię i tak prywatnie bo prywatnie chodzę do ginekologa.

reklama
Cześć Sarka!
A czy do tej szkoły rodzenia na Zawidawiu chodzisz sama?
Czy to jest szkoła bezpłatna, a jeśli nie to ile kosztują zajęcia?

A gdzie planujesz rodzić? W jakim szpitalu?

Pozdrowienia dla Wrocławianek :)

Do szkoły bede chodzic z mężem, ale chodzą też i same mamy. Pewnie zależy jak się trafi. Kosztuje ona 270 zł i trwa 12 tygodni (a to dużo i cena jak na to dośc niska). Spotkania są 2 razy w tygodniu po dwie godziny. Myślę że warto!
Co do porosu to pod uwagę biorę Trzebnicę i Kamińskiego, ale bradzej prawdopodobne że będzie to Kamińskiego. A Ty gdzie chcesz rodzic?

Cześć brunetko już zaczęłam się o Ciebie martwić. Fajnie że już jesteś.

Ja mam szyjkę 36 i nic mi nie mówił kompletnie na ten temat.

Cześć brunetko ja trochę piszę na temacie lipcowe mamy.

Ale czasem nie nadążam za dziewczynami.

Aga a ja na Wilczkowskiej - boczna Berlinga ;D niedaleko. ty zdaje się w bloczkach na osiedlu Sobieskiego...

Ja szyjke mam dłuugaśna, bo 39, 38cm ::) kojarzy mi się to jakoś z długaśnym porodem :p

Widziałam fajne koszulki w internecie z ciężarówką i napisem Ciężarówka chyba sobie taką zamówię ;D

Ja chętnie bym się przeprowadziła ale już do naszego domku na wsi. Wszystko jest na dobrej drodze bo zaczęliśmy tynkowanie.

reklama
Mamy taki sam gust
Ja też oglądałam tą modę i koszulka była superowa.
Strasznie mi się podobała

Do góry