reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lipcowe mamy z Wrocławia

Czeeść Wrocławianko

Elektrolity to potas i sód lekarz kazał mi to robić już dwa razy. Ja nie mam skierowania bo wszystkie badania robię i tak prywatnie bo prywatnie chodzę do ginekologa.

reklama
Cześć Sarka!
A czy do tej szkoły rodzenia na Zawidawiu chodzisz sama?
Czy to jest szkoła bezpłatna, a jeśli nie to ile kosztują zajęcia?

A gdzie planujesz rodzić? W jakim szpitalu?

Pozdrowienia dla Wrocławianek :)

Do szkoły bede chodzic z mężem, ale chodzą też i same mamy. Pewnie zależy jak się trafi. Kosztuje ona 270 zł i trwa 12 tygodni (a to dużo i cena jak na to dośc niska). Spotkania są 2 razy w tygodniu po dwie godziny. Myślę że warto!
Co do porosu to pod uwagę biorę Trzebnicę i Kamińskiego, ale bradzej prawdopodobne że będzie to Kamińskiego. A Ty gdzie chcesz rodzic?

Cześć brunetko już zaczęłam się o Ciebie martwić. Fajnie że już jesteś.

Ja mam szyjkę 36 i nic mi nie mówił kompletnie na ten temat.

Cześć brunetko ja trochę piszę na temacie lipcowe mamy.

Ale czasem nie nadążam za dziewczynami.

Aga a ja na Wilczkowskiej - boczna Berlinga ;D niedaleko. ty zdaje się w bloczkach na osiedlu Sobieskiego...

Ja szyjke mam dłuugaśna, bo 39, 38cm ::) kojarzy mi się to jakoś z długaśnym porodem :p

Widziałam fajne koszulki w internecie z ciężarówką i napisem Ciężarówka chyba sobie taką zamówię ;D

Ja chętnie bym się przeprowadziła ale już do naszego domku na wsi. Wszystko jest na dobrej drodze bo zaczęliśmy tynkowanie.

reklama
Mamy taki sam gust
Ja też oglądałam tą modę i koszulka była superowa.
Strasznie mi się podobała

Do góry