Polecam leki Brałam Xonvee, a teraz przerzuciłam się na Bonjeste. Ratują mnie totalnie, inaczej nie byłabym w stanie iść do pracy…Mam podobnie tylko mnie męczą straszne mdłości, nie mogę nic pić, wmuszam w siebie a później umieram. Licze na to że po 1 trymestrze to minie bo narazie też mi ciężko funkcjonować, a w domu 3 latek który wymaga zabawy
reklama
JestemA
Fanka BB :)
U mnie mąż pracuje na dwa etaty a synek ma zero litości xd sama nie wiem jak daje radę. Wczoraj po wieczornej dawce progesteronu tak mnie wycięło, miałam takie zawroty głowy i mdłości że ledwo doszłam do sypialni na piętrzePopieram! Pięknie napisane , choć sama rozumiem , bo praca a po niej zamiast spędzić czas z córką to ja do łóżka na szczęście mąż ogarnia wszystko…
Ja też jestem ciągle zmęczona, do tego brak apetytu więc i energii nie ma skąd czerpać. A jak już coś zjem to zaraz zaparcia lub biegunka. Łącze się z wami w bólu.
Ale tworzymy właśnie nowe życie i to jest naprawdę niesamowite jak o tym pomyśleć. Tworzymy wszystkie narządy tego małego człowieka. Mamy prawo być zmęczone i odpoczywać tyle, ile się da!
Ale tworzymy właśnie nowe życie i to jest naprawdę niesamowite jak o tym pomyśleć. Tworzymy wszystkie narządy tego małego człowieka. Mamy prawo być zmęczone i odpoczywać tyle, ile się da!
Dodulina20
Widziałam że był temat lekarzy. Ja będę chodzić do prywatnego i na NFZ. W pierwszej ciąży chodziłam tylko prywatnie, kasy szło bardzo dużo na badania itp. same zastrzyki 150zl za 10 zastrzyków... 450zl miesięcznie... W drugiej ciąży lekarz zasugerował żebym chodziła też na NFZ, poszłam trafiłam super, dostawałam skierowania i recepty na NFZ (zastrzyki w ciąży refundacja 100%). No i zupełnie przypadkiem okazało się że lekarze się bardzo dobrze znają bo mój prywatny chodząc na studia miał praktyki pod ojcem tego drugiego razem z tym drugim także co wizytę przekazywałam pozdrowienia jeden o drugim wiedział, mieli takie samo zdanie na temat neoparinu itp. także wszystko było super. No i miałam wizyty co 2 tygodnie, raz u jednego, raz u drugiego. Na każdej wizycie choć krótkie USG serio, jak słyszałam że na NFZ robią tylko 3 USG w ciągu całej ciąży to nie mogłam uwierzyć, mój robił mi co wizytę
W tej ciąży (jeśli wszystko dobrze pójdzie) będę chodzić znowu do tych samych
W tej ciąży (jeśli wszystko dobrze pójdzie) będę chodzić znowu do tych samych
Dodulina20
No i z ciekawości ile jest nas z Trójmiasta? Ja z Gdańska
Anka:)
Sory bo tak na szybko może jednak mój nowy Bobas się pospieszy albo spóźni i nie będzie aż tak źle ale rozumiem Cię że było Ci w tamtym momencie smutno mimo, że z tatą było super o! Tak miało byćHmm, nie do końca rozumiem co napisałaś nie wiem czy to już się załącza mózg ciążowy nieogarnięty
Anka:)
Ja okolice Poznania kiedyś Poznań teraz tak wyszło , że 50 km dalej …No i z ciekawości ile jest nas z Trójmiasta? Ja z Gdańska
reklama
Sosna108
wiem ze sa leki, ale jakoś się boje, to moja 5 ciąża, więc boję się brać cokolwiek co by mogło potencjalnie źle wpłynąć na ciążę, a te leki są chyba nowe bo 3 lata temu o nich nie słyszałam. I w ulotce jest że testy narkotyczne mogą wychodzić pozytywne i nie można prowadzić po nichPolecam leki Brałam Xonvee, a teraz przerzuciłam się na Bonjeste. Ratują mnie totalnie, inaczej nie byłabym w stanie iść do pracy…