reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Od razu umówiłam się na badania prenatalne na 16 grudnia :) wcześnie dosyć, ale no innego terminu nie było, a to najbardziej polecaną przychodnia u mnie w mieście. Trochę nadal nie wierzę 🙈 rozmawialiśmy też o nifty, lekarka też poleciła żeby najpierw zrobić prenatalne. W razie wysokiego ryzyka wtedy i tak trzeba zrobić amniopunkcję, a ewentualnie jeśli ryzyko pośrednie to wtedy możemy rozważyć jakiś test genetyczny 🙈

Cieszę się, że wszystko u was dobrze ❤️
Ja ciągle walczę z wielką sennością i zmęczeniem. Zasypiam na siedząco w sekundę. Do tego trochę bolesne rozciąganie w miejscu jajnika i rwa kulszowa 🙈 dziś 7+2

Ta ciąża jest inna niż pierwsza - gorzej znoszę. Może dlatego, że w domu jest 2 latek i nie mogę tak sobie po prostu odpocząć. W pierwszej ciąży jednak od razu po powrocie z pracy mogłam poleżeć, a teraz nie ma zmiłuj 😆

reklama
Do góry