amusedxxx
Fanka BB :)
może akurat się uda w poniedziałek albo piątekMi np wychodzi że najlepiej w tym tygodniu co święta są między 23.12 a 27.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może akurat się uda w poniedziałek albo piątekMi np wychodzi że najlepiej w tym tygodniu co święta są między 23.12 a 27.12
Mi np wychodzi że najlepiej w tym tygodniu co święta są między 23.12 a 27.12
To już za miesiąc i 1/3 ciąży z glowy. Powiem wam że mi jest tak niedobrze, wczoraj nie mogłam zasnąć z tego powodu, zasnęłam o 1, o 6 się obudziłam bo dalej niedobrze. Tragedia. I tak cały dzieńDopiero co testy pozytywne wyszły a tu już rozmowy o prenatalnych ale to już zleci do końca roku w mgnieniu oka
Ciąża pełną parą mi nawet trochę przeszło, mdli tylko jak jestem głodnaTo już za miesiąc i 1/3 ciąży z glowy. Powiem wam że mi jest tak niedobrze, wczoraj nie mogłam zasnąć z tego powodu, zasnęłam o 1, o 6 się obudziłam bo dalej niedobrze. Tragedia. I tak cały dzień
Mam to samo, w nocy kilka razy wstawałamTo już za miesiąc i 1/3 ciąży z glowy. Powiem wam że mi jest tak niedobrze, wczoraj nie mogłam zasnąć z tego powodu, zasnęłam o 1, o 6 się obudziłam bo dalej niedobrze. Tragedia. I tak cały dzień
A mnie niepokoilo Ciągle te 105 ud / min i napisałam pytanie na znanylekarz jak to zawsze ja. I patrzcie co mi odpisali. Teraz to już całkiem zeswiruje do 26.
U mnie też było tętno 100 i powiedziała że okej, zarodek 1,5 mm ledwo było widoczne, ledwo złapała. A u Ciebie który był tydzień ile miał zarodek?A mnie niepokoilo Ciągle te 105 ud / min i napisałam pytanie na znanylekarz jak to zawsze ja. I patrzcie co mi odpisali. Teraz to już całkiem zeswiruje do 26.