annamaria321
Fanka BB :)
Jestem w szpitalu, kolejne usg w sobotę. W szpitalu po dłuuuugim poszukiwaniu znaleźli pęcherzyk 5 mn bez zarodka w macicy.
Miałaś dziś USG? Wszystko w porządku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w szpitalu, kolejne usg w sobotę. W szpitalu po dłuuuugim poszukiwaniu znaleźli pęcherzyk 5 mn bez zarodka w macicy.
Hejka Dziewczyny.
Gratuluję bardzo bicia serduszka. (to jeszcze przede mną). Za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki. My idziemy na wizytę dopiero 30.11 i szczerze mówiąc okropnie się boje, bo oprócz wahań nastroju, zmeczenia i bolących piersi to żadnych objawów nie mam. Oczywiście poza 5 pozytywnymi testami.
P.s. u nas (Łódź) też dziś śnieg.
Ja od rana w kuchni.... Jakiś tak mnie naszło.... Komu drożdżówkę?
Ja szczerze mówiąc czekam na serce, jak zobacze serce to będę sie cieszyć narazie podchodzę do tego z dystansem ze może być 50/50. Myśle ze koło 10-12 tyg poinformuje rodzinedokładnie, ja swój dzień zaczynam od dosłownie wmawiania sobie że wszystko będzie okej, chociaż też się cholernie boję, bo wszystko może się zdarzyć, to gdzieś tam w środku jednak po cichu czekam jak na szpilkach na ten 'magiczny' 12 tydzien
cześć, gratuluję i rozgość się, jaki masz wiek ciąży/kiedy ostatnia miesiączka? Mocno trzymam kciukiDzień dobry, nieśmiało się witam. Na razie dwa pozytywne testy.
W domu 12l i 15mc. Wizytę będę umawiać w poniedziałek.
Trzymajcie kciuki, bo zaliczyłam na przełomie września i października tego roku biochem/pozamaciczna. W zasadzie nie wiadomo do końca co to było, ale to długa historia. Sam ginekolog nie był w stanie powiedzieć. Wciąż karmię, więc zawirowania hormonalne wielce mozliwe. Co ciekawe po akcji październikowej wcale nie dostałam sugestii odnośnie zaprzestania karmienia czy też niestarania się. Pożyjemy, zobaczymy.
Pozdrawiam Was trzymam kciuki za wasze wizyty, badania, USG
Hej. Witamy. Widze też ładna różnica wieku będzie u nas roznica wieku też dużą bo aż 15, 9 i 5lat taka gromadka mi się na zbierała kciuki zaciśnięteDzień dobry, nieśmiało się witam. Na razie dwa pozytywne testy.
W domu 12l i 15mc. Wizytę będę umawiać w poniedziałek.
Trzymajcie kciuki, bo zaliczyłam na przełomie września i października tego roku biochem/pozamaciczna. W zasadzie nie wiadomo do końca co to było, ale to długa historia. Sam ginekolog nie był w stanie powiedzieć. Wciąż karmię, więc zawirowania hormonalne wielce mozliwe. Co ciekawe po akcji październikowej wcale nie dostałam sugestii odnośnie zaprzestania karmienia czy też niestarania się. Pożyjemy, zobaczymy.
Pozdrawiam Was trzymam kciuki za wasze wizyty, badania, USG
Widzisz najważniejszego zapomniałam tp z om będzie 25.07, czyli 4+3 aktualnie.cześć, gratuluję i rozgość się, jaki masz wiek ciąży/kiedy ostatnia miesiączka? Mocno trzymam kciuki
żadna z nas do końca nie wie czy będzie lipcówką, ale skoro z terminu tak wychodzi to jesteśmyWidzisz najważniejszego zapomniałam tp z om będzie 25.07, czyli 4+3 aktualnie.
Mam takie swoje podejrzenia, że mogę być przypadkiem na przełomie lipca i sierpnia, bo moja owulacja była najprawdopodobniej ok.
17-18 dnia cyklu. Tak czy siak tu sobie przycupnę