reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Jak dobrze ze piszecie o tych objawach bo akurat mnie cycki przestały boleć ( choć e nocy dały popalić) za to mdli mnie okropnie ale nie wiem czy to nerwy ( na tel nerwowym kaszle i mam mdłości) bo najmłodszy ma problemy z nerkami i jak już myslalam że jest ok to znowu wyszło w moczu to co nie powinno. I już oczywiście myśli głupie! Ale chyba to tak będzie, raz takie objawy raz inne, ważne że są! Ja tylko czekam na tego 2 grudnia, potwierdzi że wszystko ok i już będzie z górki 😂

Hejka Dziewczyny.
Gratuluję bardzo bicia serduszka. (to jeszcze przede mną). Za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki. My idziemy na wizytę dopiero 30.11 i szczerze mówiąc okropnie się boje, bo oprócz wahań nastroju, zmeczenia i bolących piersi to żadnych objawów nie mam. Oczywiście poza 5 pozytywnymi testami. 🫢
P.s. u nas (Łódź) też dziś śnieg. ❄️
Ja od rana w kuchni.... Jakiś tak mnie naszło.... Komu drożdżówkę?

Ja tez mam 30.11 wizytę i liczę, ze zobaczę bijące serduszko.
Wrócimy z tych wizyt zadowolone, bo innej opcji nie ma. 😄
Ja mam 7 pozytywnych testów. 🙈

dokładnie, ja swój dzień zaczynam od dosłownie wmawiania sobie że wszystko będzie okej, chociaż też się cholernie boję, bo wszystko może się zdarzyć, to gdzieś tam w środku jednak po cichu czekam jak na szpilkach na ten 'magiczny' 12 tydzien🤦‍♀️
Ja szczerze mówiąc czekam na serce, jak zobacze serce to będę sie cieszyć :) narazie podchodzę do tego z dystansem ze może być 50/50. Myśle ze koło 10-12 tyg poinformuje rodzine

Dzień dobry, nieśmiało się witam. 🙋🏼‍♀️ Na razie dwa pozytywne testy.
W domu 12l i 15mc. Wizytę będę umawiać w poniedziałek.
Trzymajcie kciuki, bo zaliczyłam na przełomie września i października tego roku biochem/pozamaciczna. W zasadzie nie wiadomo do końca co to było, ale to długa historia. Sam ginekolog nie był w stanie powiedzieć. Wciąż karmię, więc zawirowania hormonalne wielce mozliwe. Co ciekawe po akcji październikowej wcale nie dostałam sugestii odnośnie zaprzestania karmienia czy też niestarania się. Pożyjemy, zobaczymy.
Pozdrawiam Was 😊 trzymam kciuki za wasze wizyty, badania, USG ❤️

Trzymajcie kciuki, bo zaliczyłam na przełomie września i października tego roku biochem/pozamaciczna. W zasadzie nie wiadomo do końca co to było, ale to długa historia. Sam ginekolog nie był w stanie powiedzieć. Wciąż karmię, więc zawirowania hormonalne wielce mozliwe. Co ciekawe po akcji październikowej wcale nie dostałam sugestii odnośnie zaprzestania karmienia czy też niestarania się. Pożyjemy, zobaczymy.
cześć, gratuluję i rozgość się, jaki masz wiek ciąży/kiedy ostatnia miesiączka? Mocno trzymam kciuki :)

Hej. Witamy. Widze też ładna różnica wieku będzie 😀 u nas roznica wieku też dużą bo aż 15, 9 i 5lat 😉taka gromadka mi się na zbierała 😁 kciuki zaciśnięte 🤞🤞🤞

cześć, gratuluję i rozgość się, jaki masz wiek ciąży/kiedy ostatnia miesiączka? Mocno trzymam kciuki :)
Widzisz najważniejszego zapomniałam 😁 tp z om będzie 25.07, czyli 4+3 aktualnie.
Mam takie swoje podejrzenia, że mogę być przypadkiem na przełomie lipca i sierpnia, bo moja owulacja była najprawdopodobniej ok.
17-18 dnia cyklu. Tak czy siak tu sobie przycupnę 😁😁

reklama
Widzisz najważniejszego zapomniałam 😁 tp z om będzie 25.07, czyli 4+3 aktualnie.
Mam takie swoje podejrzenia, że mogę być przypadkiem na przełomie lipca i sierpnia, bo moja owulacja była najprawdopodobniej ok.
17-18 dnia cyklu. Tak czy siak tu sobie przycupnę 😁😁
żadna z nas do końca nie wie czy będzie lipcówką, ale skoro z terminu tak wychodzi to jesteśmy :)

Do góry